Rozchod po potratu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41645 3.9.2012 20:01

Je to přesně týden co jsme přišli o miminko a dneska jsem se musela odstěhovat z baráčku zpátky domů k rodičům :-( ani si neumíte představit jak neuvěřitelně strašně se cítím a vůbec nevim co mám ted dělat. Přišla jsem o miminko , o přítele , střechu nad hlavou a práci (pač jsem musela odjed). Nikomu ani jemu jsem nic neudělala tak nevím proč to tak dopadlo :-( , jsem asi každýmu jen na obtíž. Chtěla bych Vás jen poprosit o nějaký rady jestli jste někdy byly v podobný situaci jak jste to nakonec zvládli. Dík moc

děkuji všem za podporu určitě mi moc pomohla :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea0602893.9.2012 20:15

    Musela jsi se odstěhovat protože jste přišli o miminko :-o ??
    To potom asi nebyl ten pravý , když ti dovolil se v takovéhle situaci odstěhovat , páč pro tebe je to stejně těžké jako pro něj a měl by ti být oporou :-( .
    Každopádně by jsi se měla něčím zabavit a nezůstávat sama , vyraž s holkama na kafe , začni hledat novou práci bo jak píše bonty2006 .

  • jak může chlap opustit ženskou, která přijde o miminko????Takoví chlapi si snad ani ženskou nezaslouží......Tobě přeji, aby sis našla chlapa, který tě bude milovat pro všechno na světe.....a abys co nevidět opět čekala uzlíček štěstí!!!!:-))) a jak radí holky, vyraž do společnosti, i když to možná bude těžké, když budeš potkávat maminky s kočárky....ale nezustávej sama...najdi si koníček, který tě naplní a přijdeš tak na jiné myšlenky....Držím palce, at je zase lépe!!!!

  • No pokud tě dokázal v takové situaci vystěhovat, tak můžeš být ráda, že s takovým člověkem nemáš rodinu :-(
    Teď je to určitě těžký a hrozně to bolí, asi máš pocit, že jsi přišla úplně o celý svět... ale nesmíš se v tom moc patlat, ať nepropadneš depresi. Seber všechnu sílu co ti zbyla a žij dál. Setkej se s kamarádkama, které jsi dlouho neviděla, začni intenzivně hledat práci - ptej se všech známých, piš do firem, taky začni sportovat - vybiješ u toho vztek a smutek... Přeju hodně sil

  • Snaž se zabavit něčím, co tě baví. Nebo se začni učit nějaký jazyk, začni nový sport, půjčuj si od známých psa na venčení........nezůstávej sama. Potřebuješ přijít na jiné myšlenky, jakkoliv to jde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist