Rozchod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409074 8.5.2022 15:28

Ahoj. Potřebuji se s Vámi o něčem svěřit. Už před nedávnem jsem tu řešila téma nevěry, tak asi budete vědět.
Byli jsme spolu s přítelem rok a během toho to bylo krásné, i když se občas objevily nějaké nesrovnalosti co mi moc nehrály ( např. že začal někoho sledovat na sociální síti, kdo byl úplně cizí, což normálně nedělal, a když jsem se zeptala kdo to je, tak to najednou zmizelo a říkal, že o ničem neví, že to bylo překliknutí.. ), několikrát mě seřval jako malé dítě ( mně je 19 a mu 20 ).. potom tedy došlo k té nevěře, kdy jsem na to přišla skrz jeho telefon, vyhodila ho z bytu a následně jsme se dali opět dohromady, protože jsem se snažila to překonat.
Jelikož mi to překonat nešlo, tak jsem se s ním rozešla definitivně, ale protože jsme spolu bydleli na bytě, tak jsme museli řešit ještě téma vystěhování apod. Několikrát ,,to” na mě zkusil, následně se divil tomu, že s ním nechci spát, a skončilo to tím, že mi přečetl ze svého telefonu seznam věcí, které mu na mě vadily ( i když jsem se ho celý vztah ptala, zda ho něco netrápí, a on vždy zapíral ). Prý jsem strašně namyšlená, panovačná, že mám nízké sebevědomí - což se s první věcí celkem vyvrací, a navíc mi ten stejný den řekl, že ať si nemyslím že jsem dokonalá, že já jsem taky spoustu věcí pokazila - přitom on je ten, co podvedl, a potom tvrdí že nechápe, proč mám tak nízké sebevědomí. Taky jsem si vyslechla, že jsem ho dostatečně nechválila a nepodporovala, což dle mě není pravda, ale opravdu jsem mu každý den od rána do večera nepovídala jak je skvělý a ve všem dokonalý, ale dokazovala jsem mu to - což mi přijde jako jeden z důvodů a taky mu to jednou ,,ujelo”, proč mě podvedl, že chtěl uznání apod.
Odstěhoval se, já si asi po týdnu oddělala náš vztah ze sociálních sítí a hned ten den začal sledovat asi 3 jiné holky, mimo to taky jednu, o které mi vždycky říkal, že se mu nelíbí apod, a vím, že si s nimi určitě píše. přitom mi týden zpátky říkal, že mě miluje, že udělá vše pro to abychom se k sobě vrátili, že nikoho nechce apod. A neustále mě obviňoval z toho, jestli si s někým už píšu nebo jsem, a když jsem mu řekla že ne, tak mi na to odpověděl slovy ,,škoda”.
Myslíte, že má pouze zraněné ego a snaží se to tímhle vyléčit? Já tomu nějak nerozumím, nechápu jeho chování a přijde mi jak kdybych celý ten rok byla s někým úplně cizím.
Děkuji moc za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy8.5.2022 15:56

    Klasika, prostě kope kolem sebe. Neřeš to, zablokuj ho a nekaž si jím krásné jaro 🙂 To jeho obviňování a házení špíny na tebe je jen jeho obrázek, ty s tím nemáš nic společného. Ber tuhle celou informaci jako zkušenost do budoucna.

  • Ne je majetnickej. Nemam tě ja nebude mít nikdo... Ale když by s tebou byl dělal by si co chtěl protože on může. A hlavně nezmění se ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist