Rozchod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #310287 27.7.2020 14:30

Ahoj holky.
Řeším dilema,jak se rozejít s přítelem? Jde totiž o to,že kdykoliv a jakkoliv to udělám,je z toho pak nějaký malér. Například- sednu si s ním, milé vše proberu,tak to odmítne,rozbreci se,slibuje hory doly,tak to nechám bejt a dám mu šanci.. chvilku mu to vydrží,je jako miláček a pak zase nanovo jako by nic. Tak to zkouším po zlem - tzv.bouchnu do stolu,že prostě končím,odcházím,chci se rozejít- to je zase špatně,to pak bouchne do stolu on ( a ne jen do stolu - nemá problém s tím mě chytnout pod krk a prostě rozchod nebude a hotovo ). Už jsem zoufalá, nevím,jak to udělat :-(

Důvodů k rozchodu mam vic a jsou zasadni..vazne chci odejit a chci byt sama..( myslim bez chlapa,mam dceru - dcera neni jeho, s tatinkem dcery nejsem jeste od tehotenstvi,tzn 6 let. )..

Máte nějakou radu prosím? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy27.7.2020 15:40

    Bez emocí mu říct, že už s ním být nechceš a odcházíš. Otoč se a odejdi, řekni mu to někde mezi lidmi, ať na tebe zase nevyjede. U mě by to zkusil jednou! Pokud spolu bydlíte, tak si nejdřív sbal a odvez věci pryč. Žádné další šance, blokace telefonního čísla i soc. sítí. 100% utnout kontakt.

  • Zkusilas to po dobrém, evidentně ne jednou, ale víckrát a nic. Máš čekat na svolení, že teda můžeš odejít? Rozhodla ses, podniklas kroky tak, abys měla svědomí čisté, ale druha strana to nepřijala. Dcera jeho není, takže sbal věci, dceru odvez a (ja ho tedy neznam), ale bala bych se nějakého agresivnějšího zásahu, takže bych možná zvolila i nějakou formu dopisu s klíčem od bytu na stole a hotovo, když to osobně není ochoten akceptovat.

  • Já bych odešla beze slova. Vypadá to že nebude psychicky v pořádku. Raději bych mlčky odešla. A zmizela jestli to nějak jde.

  • Jak už je zapsáno viz.výše: utnout kontakt,nezvedat telefon,nescházet se sami dva,nic nevysvětlovat. Poradila bych ještě říct,že jsi do někoho zamilovaná,že někoho máš,to taky funguje,ale jelikož pán reaguje agresí,tak asi ne,aby ti ještě neublížil.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist