Rovnátka na pevno

Otázku položila: Anonymní uživatelka #371996 15.9.2017 9:32

Ahoj,Nemam hezke zuby,opravdu je mam krive a ted mi i ze zloutly,mam asi 3 velke kazi
chtela bych mit krasnej usmev bilej.
u zubare jsem jeste nebyla,bojim se tam pac nevim co vse bude potreba abych ty rovnarka mela,musim mit bile zuby? Musi se pevni spravit zuby? Nevim ani jestli na ty rovnatka budu mit...chci ty nastalo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik15.9.2017 9:45

    Jednak k zubaři se má chodit pravidelně každý půl rok na prevenci. Ne jen když něco bolí, nebo potřebuješ rovnátka. Rozhodně ti ty zuby nejdříve musí dát do pořádku, aby jsi neměla kazy, zubní kámen a rovnátka ti pak dává specialista. Ale není to nic levného.

  • sono215.9.2017 9:45

    Ahoj. Takže chrup pred strojčekom musí byť v poriadku
    biele byť nemusia. Po vyrovnaní si môžeš zuby nechať vyčistiť pieskovaním volá sa to air flow to ťa zbaví pigmentov, zuby sa nebielia, kazí sa tým sklovina. Na strojček máš podľa mňa nárok od poisťovne. Ku zubárovi treba chodiť pravidelne zuby sú len jedny, treba sa o ne starať.

  • macicekkajik15.9.2017 9:52

    *to at tak pravda není

  • Zuby se opraví, kvůli rovnátkům se většinou musí i nějaký vytrhnout aby se zuby měli kam narovnat. Mě před pár lety vyšli na 12 tisíc a to jsem měla štěstí, že byla doktorka levná. Po sundání jsem měla zuby bílé, měli nějaké udělátko co to rovnou bělilo. Potom už je jen potřeba zuby čistit pořádně a pravidelně. Používat ústní vodu a hlavně chodit i na preventivní prohlídky. Nezlobte se na mě, ale radši překonám strach ze zubaře než aby se mi jednou někdo štítil dát pusu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist