Rostoucí bříško a pohlaví mimi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 16.2.2011 10:39

Ahoj maminy. Jsem v pátém a hodně mi už narostlo bříško - ale trčí mi naúzko dopředu. Myslíte, že se teprve bude rozšiřovat do boků ? Může to značit pohlaví miminka ? Ještě ho nevíme.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můžu ti říct jedno, pohlaví miminka to rozhodně neznačí:-DDD co se říká, že bříško do špičky je kluk a do šířky je holka.. no a já to mám přesně naopak.. a moje kamarádka ta měla špičádu uplně:-DD a má holčičku.. takže tohle je fakt jen nějaká fáma. Ale myslím, že ti bříško půjde do špičky.. mě se od začátku rozlívalo do stran.. a takhle roste pořád..

  • Ahoj, mě jde taky do stran, ale pohlaví neznáme, tak uvidíme jak fámy a babské tipy fungují až po porodu. Ale spíš to závisí na typu postavy, síle svalů a vazů...

  • já měla břicho do špičky a máme chlapečka.

  • Ahoj, do boků ti jít vůbec nemusí-myslím, že bříško má tendenci být od začátku do boků nebo od začátku do špičky..mě šlo bříško trochu do boků při třetím těhptenství a bylo to tak odzačátku-byla to holčička, před tím jsem měla jedno špičatější bříško než druhé-od začátku do konce-měla jem tipy pokaždé na kluka a jednou se mi narodil kluk a jednou holčička.. Kadopádně je to téma k hovoru s těhotnou-lidi se rádi na toto téma baví a rádi tipují, když neví, jaké pohlaví těhotná čeká...a stále jsou jen 2 možnosti, pokud žena čeká 1 dítě, takl že naděje na uhádnutí tu je poloviční

  • Marlenee, my na 100% víme, že to bude holčička a všechny "babičky a chytré starší ženy" co mě vidí říkají, že mám špičouna a že je to jasný kluk i díky tomu, že mám hezkou pleť, atd. Takže o babských radách si také myslím své : ))) Jedna kamarádka má klučíka a měla špičaté bříško, druhá má také kluka a vypadala, že snad porodí čtyřčata, protože se jí bříško rozlezlo skoro až na záda :D Takže vydrž na UZ :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist