Říct mu, že se mi líbí?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411963 12.2.2022 21:06

Ahoj holky, jen se potřebuju vypsat a možná trochu poradit.
Už tak rok jsem zamilovaná do jednoho kluka ze školy, nechodím s ním do třídy, ale některé hodiny s ním mám a na těch s ním sedím v lavici a něco málo prohodím. Řekla bych mu, že se mi líbí, ale přijde mi, že by o mě nestál, sice není zadaný, ale za ten půl rok, co se s ním tak nějak bavím nemám zatím ani jeho facebook nebo tak. I když kdybych se zeptala, asi by mi ho dal. Asi taky jde trochu o to, že si myslím, že pro něj nejsem dost hezká. A celkově trochu trpím pocity méněcennosti. A kdybych tenhle rok nematurovala, asi bych to tolik nehrotila, jestli mu mám něco říct, nebo ne. Ale když to neudlám teď, tak už asi nikdy, když po maturitě půjdu bydlet na druhou stranu republiky. No, každopádně, co si myslíte, že bych měla dělat, něco mu říct, naznačit, sehnat kontakt a čekat? Nebo se prostě smířit, že nemá zájem a jít dál?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik13.2.2022 8:15

    S tím nesouhlasím, někdy je potřeba prostě udělat ten první krok. Může se stydět nebo si není jistý, že se ti také líbí a neodváží se tě někam pozvat. Neříkám uhánět, to není dobré ani z jedné strany. Jen mu dát najevo, že se ti líbí pozváním ven nebo třeba na zmrzlinu. A také zvaž to, zda to má smysl, když pak půjdeš bydlet na druhou stranu republiky. Přeci jen to teď zavání tím si jen užít a pak sbohem. A věř, že pokud ho neoslovíš, tak se ani nic moc neděje. Ty budeš jinde, budeš mít jiné zájmy, potkáš jiné kluky a na tohoto kluka si ani nevzpomeneš. Jak se říká, půjdeš dál. Je to na tvém zvážení.

  • Jestli mas jít za pul roku studovat daleko, vykaslala bych se na to. Vztahy na dálku jsou na prd...

  • Urcite nedelej prvni kroky. Myslim, ze zajem nema. To bys poznala. Pak bys litovala, zes ho uhanela. Uz za ty roky vim, ze uhanet kluky se nevyplaci. Jednou se objevi ten ktery užene Tebe

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist