Režim u 2 měsíčního miminka - doba bdění

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29722 24.4.2017 9:22

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaký "režim" mají vaše miminka. Mojí holčičce byly včera 2 měsíce a vydrží být vzhůru tak cca 1 hodinu a pak začne být ukňouraná, proto jde spát. Spí asi hodinku vkuse a pak se začne budit, ale vstávat ještě nechce, když jí dám třeba 2x dudlík tak ještě zabere a vydrží dalších 45minut. Poté krmíme, hrajeme, chvilku je sama pod hrazdičkou, je na chvíli na bříšku a pak zase začne být protivná. Přijde mi to málo - nebo je to akorát?? Je to moje třetí mimčo, ale už si nějak nepamatuji, jak to bylo s těmi dvěma :-D. Díky za vaše zkušenosti a info :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk24.4.2017 9:42

    Ve dvou měsících mi malá vydržela bdít dvě hoďky a pak tak stejně dlouho spala. Plus jeden třeba tříhodinovej spanek. Aspoň pokud si dobře vzpomínám:-D a určitě jsou i děti, který to bude i a spaní střídají častěji. Takže bych na chování tvého miminka nic patologického neviděla:-)

  • Dva měsíce, to je ještě fakt maličká :-) Co si vzpomínám, tak maličký nám spal celé dny do 3.měsíce, pak vydržel aspoň ty dvě hoďky dopoledne a dvě odpoledne nespat :-) Jinak u toho pasení se mimča často po chvilce vztekají, taky normální věc :-)

  • sisterrys24.4.2017 11:23

    Ahoj, malý mi spal podobně, nebo ještě možná dýl. Když se vzbudil, tak jsem kojila (měl problém se sáním, takže byl na prsu 20 minut), pak chvíli koukal, s hračkami si v té době ještě nehrál. Zhruba po půl hodině začal nadávat, tak dostal dudlíka a spal až do dalšího kojení. Určitě nebyl vzhůru dýl než tu hodinu a řekla bych, že v těch dvou měsících to byla spíš třičtvrtě hodina. Vím, že jsem se dr ptala, jestli je normální, že tolik spí, že ho pomalu nevidím vzhůru. Na to mi říkala, že je to strašně individuální a že je to v pořádku.

  • Nas maly ma sice "uz" tri mesice,ale mame to takto:vstava v 8,kojime,hrajeme si,v 10 kdeme a kocarkem ven,kde spi do pul jedne-jedne hodiny (ted treba jeste spi na chodbe),pak kojim,hrajeme si,kolem 4 znova nakojim a kol pul 5 jdem s kocarkem ven.Tam jsme do sedmi,pak si hrajem,koupu kolem pul osme,20-20.30 kojim a pak kouka na televizi :D nebo si brouka,cuca ruku a kolem pul 10 usina sam.Prehodim do zavinovacky,odnesu do postylky a spime do rana :)

  • U nas to bylo a je porad 1,5 az 2 hodiny vzhůru, 20-40min spanek a tak porad dokola. Vyjimecne, v kocarku na studenem vzduchu spal treba 2 hodky z kratkymi prestavkami

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist