Revize dělohy - zkušenosti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29783 9.4.2011 16:51

Prosím vás, jestli jste to některá zažila, co sebou do nemocnice? (pyžamo, župan, papuče??? nikdy jsem v nemocnici nebyla) Jak to probíhá? Vím jen, že tam budu asi půl dne. Mám z toho strašný strach. A kdy se vám podařilo znovu otěhotnět, myslíte, že se to může opakovat? Moc díky za info, mám z toho strašný strach. Jak jste se potom cítily? Bolelo to? Budu krvácet? Myslíte, že budu na pokoji s těhotnýma? Budu v Ostravě-Vítkovicích. Jak dlouho asi z toho budu smutná, to nejhorší mám za seboou, ale stejně brečím každý den, vím to už 4 dny.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj Baterko.
    Jsem taky z Ostravy, ale na zákroku jsem byla ve fakultce.
    Řekla bych, že ne všude to probíhá stejně - tedy myslím to předoperační vyšetření, či nutná hospitalizace.
    já byla na revizi v 8tt. - že se plod nevyvíjí jsem se dozvěděla v úterý. V pátek mi dělali zákrok a nebyla jsem hospitalizovaná - nechtěla jsem. Do toho pátku jsem si musela oběhat obvoďačku - brala se mi krev, dělala EEG ( má ho v ordinaci ). Taky jsem před operací měla pohovor s anesteziologem ( den před zákrokem ), kde se mě ptali na různé nemoci - prostě info ( hlavně kvůli narkoze ). V pátek sem dorazila do nemocnice - nalačno, kde ještě změřili tlak atp, a provedli zákrok na zákrokovém sálku - v celkové anestezii - vpuštěnou přes žílu. Zákrok trval cca 15 minut, pak jsem tam ještě ležela v pozákrokové místnosti asi dvě hodinky. A pak si pro mě mohl přijet doprovod.
    Pozákrokový stave jsem měla dobrý, asi dva dny mě mírně bolelo břicho - mírně jsem špinila si týden. V nemocnici mi řekli, že se pokoušet nejdříve za 3 měsíce ( nechat projít 3 menstruace ). Já nechala proběhnout jednu menstruaci ( protože názory na to se od lékařů hodně liší - kdy se vlastně pokusit znovu. většinou doporučují 3 měsíce - na regeneraci děložní sliznice )a nyní jsem těhu: 23 tt a zatím vše OK. Hodně štěstí!!! A drže se........

  • Ty jdeš do vítkovic? Chudáku je to nejhorší nemocnice v Ově. Je mi to líto že to nevyšlo :(( přemýšlela jsem nad tím celý večer jak jsem se to dověděla... Nebo se ale. Zákrok bude trvat cca 15 min. Nebudeš o tom ani vědět, budeš v narkoze. Potom se probudíš s vložkou už a budeš krvácet. Za 6 týdnů půjdeš ke gyndařovi na revizi bude to něco jako 6-ti nedělí. Neměj strach nebudeš nic cítit ;) Hlavně se drž :) A přeju pouze už jenom štěstíčko a pohodu.

  • muzu se zeptat co presne revize delohy znamena?diky

  • Ahojky Baterko, do nemocnice s sebou košily, kalhotky, vložky, ručník. Neber si s sebou, žádné prstýnky, řetízky, náušnice. Zákrok trvá jenom chvilku pod narkozou. Po tom se probereš už zase na pokoji, kde tě ještě chvilku nechají, aby si ověřili, že jsi po narkoze v pořádku a pak tě pustí domů. Já skoro žádné bolesti neměla, Asi jako při MS. Druhý den jsem šla do práce. Po revizi je potřeba dodržet šestinedělí. Ohledně dalšího snažení je nejlepší se dohodnou se svým dr., který tě zná.
    Já třeba žádná předoperační vyšetření neobcházela. Ráno jsem byla na kontrole a odpoledne jsem šla na revizi, takže mi krev a moč brali chvilku před zákrokem přímo v nemocnici. Přeju Ti, abys už byla doma a už se těšila na další snaženíčko. To už určitě výjde. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist