Rande a prvni polibek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42234 4.3.2011 13:26

zítra mám rande a dost se bojím , protože jsem se jeste nikdy nelibala i kdyz uz mi je 15let....mohu se to nejak naucit? =/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rekla bych ti, aby ses nebala, ale kdyz si vzpomenu na sebe, byla jsem priserne vystresovana. :)) A muzu ti rict, ze to dopadlo dobre. A nemysli si, strach muze mit i zenska, co se libala uz nekolikrat... Libani je krasna a prirozena vec, umime to vsichni, ale jde o to, ze je to proste intimni a delis se o to s nekym dalsim, koho chces navic oslnit, cloveku na tom zalezi, aby to dopadlo dobre, takze je to proste normalni nervozita jako treba pred zkousku ve skole, rozdil je v tom, ze kdyz prijde na vec, narozdil od zkousky je to krasnej zazitek. :))) Proste az to prijde, pujde ti to!!! ;)

  • Nesmíš mít z toho strach a musíš být sama sebou. Uvidíš, že pak nebudeš mít s ničím problém. Líbání si stejně nijak nenatrénuješ. Všechno ti pak přijde přirozené.

  • Lucie.S4.3.2011 15:19

    Neboj, nechej to taky na něm :D

  • Lucie.S4.3.2011 16:34

    Hlavně kuřačky si nehledejte nekuřáky !!! Mně můj muž nechce líbat, protože mu smrdím po popelníku !!! Hi hííí !!!! :D

  • petulinkaa134.3.2011 16:18

    Presne jak píšou holky, dopadne to dobře a nemusíš se ničeho bát :-) to prijde uplne samo az se sama budeš divit jak si to zvládla, kazdá ma strach pred prvnim libanim, kdyz si vzpomenu na moje prvni,tak bylo mi 13 a bylo to s Italem v Italii na pláží,vetsi romantiku jsem si na prvni libani nemohla přát a od tý doby bych se líbala porad :-)))) držim palec a neboj, nervozita k tomu patří, ale bude to krásny :-)

  • No ty jo :) mi bylo 14, jednou když jsme tak šli na procházce, tak jsme se zastavovali dělali blbosti a on pořád, že se chce líbat a já mu vždycky uhla, protože jsem se bála, že to neumím :D teď už se tomu vždycky jenom smějeme :) ale jak říkají holky, to zvládneš, každá jsme to zvládla, to nejde nijak nacvičit, prostě až přijde ta pravá chvíle, věř, že to zvládneš :)

  • Ahoj, já jsem teda první líbání neměla nijak úžasné, protože jsem na to šla trochu moc zhurta :-). Takže moje rada je: nech to na něm, počkej si na jeho první krok a nesnaž se něco uspěchat. Žádné zbrklé pohyby, neměj pocit, že něco zkazíš, prostě se nech vést jeho pohyby a kopíruj je. Podle mě to zdaleka neumíme všichni, já bych si po osmi letech randění mohla udělat pořadník, kdo umí jak líbat (jako z mých chlapů) a s jistotou bych věděla, kdo na tom byl nejhůř (a to měl letité zkušenosti!) a kdo naopak nejlíp. A i o sobě vím, že jsem to v podstatě nějakou dobu cvičila, než jsem věděla co a jak (ale to je příjemné cvičení :-)). Na druhou stranu to není jen o líbání. Nejdůležitější je umět se přizpůsobit. Držím palce a věřím, že to bude příjemné!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist