Rady a přípravky Proti striím v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41007 8.6.2012 10:28

Ahoj ženy :)
Prosím o vaše rady a zkušenosti ,jak preventivně bojovat proti striím v těhotenství. jsem v 8-9 tt.
Jaké zvolit přípravky a také zda je lepší olejíček nebo krém a které značky,které vám pomohly nebo s kterými jste byly spokojené.
Děkuji za informace a vaše zkušenosti :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vyzkoušela jsem ledasco a nejvíc si chválím Elasti-Q Exclusive od Simply You (pozor musí to být Exclusive, dělají i obyčejný,jmenuje se myslím Original). Je to jediný přípravek, který ještě druhý den ve sprše smývám. Vydrží hydratovat celých 24hodin.

  • nekdo proti striim muze bojovat jak chce a stejne se mu udelaji. myslim ze je jedno jeslti ten krem stoji 200 nebo 50 kč. Proste nejaky hydratační nejlepe mastný.

  • Já používala střídavě Bonellu (ráno), Elasti-Q Exclusive, GS Mamastrie (večer) a DM Babylove Mama...ty zbývající na dopromaštění a nemám ani jedinou :-) Důležité je hodně pít. Mamka má po porodu dost strií, ale zase má za sebou 3, tak nemůžu porovnávat a ani posoudit, jestli to je nebo není u nás genetický ;-)

  • A.t.i8.6.2012 14:44

    Já používala kde co a stejně vypadám jak zebra. Má matka je to stejné. Genetice neporučíš. Neříkám, abys nic nepoužívala, ale mrkni, jak vypadá tvá máma, případně babička, sestra... Jestli nemají žádné strie, tak je velice pravděpodobné, že ani ty mít nebudeš. Ale jestli jich mají plno, tak se jim ani ty nejspíš nevyhneš, i kdyby ses koupala v těch nejlepších krémech celý den. Maximálně jich nebude tolik.

  • Já používám dětský olej z DM Babylowe, je za pár korun, krásně voní a myslím, že splňuje to co má. Jsme 21+3 tt a nemám ani prasklinku. Doporučuji mazat i prsa, protže u prní dcery jsem tak nečinila a hodně mi popraskaly, mám strie zhora i ze spodu. >:-[ takže mazat, mazat, mazat :-) Myslím, ale že je to i v genech.

  • Ahoj, já používám také Elasti Q jak píší holky výše, jsem 37.tt. a strie zatím nemám. Dokonce co jsem je měla na prsou, tak teď nejsou skoro vidět. Uvidíme, zda to vydrží.

  • Já mám ke striím dipozice a v lékárně mi doporučily Elasti-Q exclusive, má výborné složení, obsahuje důležitou kyslinu hyaluronovou a elastin, hlavně je to zdravotnický prostředek, takže jsem se nebála tím mazat. Strie se mi neudělaly nikde..takže tenhle ti doporučuji..není drahý.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist