Rada pro kamaráda

Otázku položila: Anonymní uživatelka #336765 26.9.2015 23:59

Ahoj holky,
jsem moc ráda, že jsem našla tuto poradnu a doufám, že mi tu některá poradíte :)

Dnes jsem byla s kámošem venku a na konci se mě zeptal, že by potřeboval poradit a že já jsem "zkušená" a mohla bych to vědět, jenže otázka mě zaskočila na tolik, že jsem zneužila toho a nakonec rychle začala odpovídat a pak nahrála, že vlastně musím rychle tam a tam...

potřebovala bych pro něj radu, má momentálně přítelkyni, jenže se bojí 1. sexu, na který ho prý prakticky tlačí přítelkyně, prý přetáhne předkožku, když mu nestojí a když jo tak prej jen kousíček, popisoval asi půl cm... ptal se mě zda s tímto může mít sex bez bolesti a podobně, já vůbec nevím, protože vždy to mému klukovi šlo :D

Díky za rady holky :)

  • 27.09.2015 15:21:20 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podla mna to tiez musi skusit, aby vedel, ako je na tom...ved ked ho to bude boliet, tak to pocas styku moze stopnut. Predtym by jej o tom mohlo povedat, urcite ho nekusne. Ved mozno sa to aj tak hned na prvy krat nezadari, lebo to bude boliet ju...ale ak to bude jeho boliet. tak potom uz len naozaj ist k lekarovi a povedat mu o probleme. Na druhej strane zas, ked sa na to neciti, tak nech to povie svojej milenej, ved sa nemusia nikam ponahlat, nic im neutecie. Aspon teda podla mna to nie je povinnost.

  • medulinek27.9.2015 8:41

    Asi mu nezbyde než to zkusit,každopádně u problémů s přetahováním pozor na důkladnou hygienu,zůstavá tam spousta bakterií,mazu,zbytků moči apod,tak aby si slečna na památku neodnesla infekci.

  • Sarrah928.9.2015 22:11

    Pokud ho to nebolí u masturbace, nebude ho to bolet ani při pohlavním styku :) Popřípadě se to řeší tak, že se přetáhne předkožka dokud není vzrušený a pak teprve se "jde na věc" ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist