Pyridoxin pro prodloužení luteální fáze

Otázku položila: Bývalá uživatelka #92835 18.1.2014 16:01

Ahoj womenzonerky,
máte některá zkušenosti s užíváním PYRIDOXINU (vitamínu B6), aby se vám prodloužila luteální fáze ? Já mám nyní LF dlouhou pouze 9 dnů. Někdy maximálně 10 dnů a tak bych chtěla od vás poradit, zda některá máte s tímto zkušenosti, jak vitamín užívat - zda celý cyklus a nebo jen do ovulace a nebo například, zda některé z vás užívání nedělalo dobře a hlavně, jestli některé pyridoxin opravdu pomohl. Moc děkuji za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, z mé zkušenosti pomáhá. Měla jsem krátkou luteální fázi, někdy dokonce jenom 6 dnů. Začala jsem brát pyridoxin, 4 tablety denně a hned v prvním cyklu jsem otěhotněla, takže ani nevím o kolik dnů mi tu luteální fázi prodloužil. :-)

  • tak já ho brala v kombinaci s listovkou (nebyla to tak velká dávka) ale přesto sem vliv poznala. za pokus to určitě stojí, ale s množstvím bych to nepřeháněla.
    pokud se bere jednoho vitamínu o hodně víc, tělo se ochudí o jiné (vylučují se z těla stále ve stejném poměru - hlavně řada B).

  • Tuhle otázku se chystám položit už 14dnů, s délkou LF mi také mluvíš z duše. Takže z odpovědi Fiflenky mám chápat, že se bere denně po celou délku cyklu 40mg?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist