Pupínky v dekoltu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #4052 15.2.2011 0:01

Ahojky holky. Začli se mi dělat pupínky v dekoltu a samozřejmě to vypadá příšerně. Nevíte co s tím mám dělat prosím? Děkuji předem za odpovědi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mně na dekolt a záda pomáhá Biosil .)

  • Simone15.2.2011 9:32

    Jo Biosil je dobrý. Ale mně se třeba pupínky (nejen na dekoltu) dělají v zimě a snažím se jim předcházet vhodnou kosmetikou a hlavně se snažím oblékat tak, aby pokožka dýchala. A jakmile přijdu domů, sundám podprsenku a vezmu si nějaké bavlněné triko. Sice se mi sem tam nějaký pupínek ještě teď objeví, ale už je to míň. Tak nevím, jestli jsem poradila, ale je to z mé zkušenosti :)

  • eva11115.2.2011 16:48

    Já používám také Biosil a nemohu si na nic stěžovat jenom samá chvála fakt dobrej.

  • Bylo by dobré zkusit vypátrat, proč se ti začaly pupínky dělat a dřív nedělaly. Je to jídlem třeba, nebo jsi přišla do puberty, a pak je to prakticky normální? Radí se tak většinou hodně pít, třeba i bylinkové čaje, co čistí organismus, zařadit zinek, pupalka taky trochu pomáhá na akné, používat nějakou kosmetiku. Holky chválí Biosil, mě třeba nepomohl. Nepozorovala jsem změnu ani na pleti ani na vlasech, bohužel. Akné bývá hormonální problém, tak to chce řešit hlavně zevnitř.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist