Pupínky na zádech

Otázku položila: Bývalá uživatelka #79643 19.7.2013 11:53

Ahoj, trápí mě jeden takový problém. Mám na zádech, dekotu a na krku pupínky. Šla jsem s tím i za kožní, která mi dala nějaké mastičky, ale to pomohlo jen na obličej. Je to normální? A jak se toho dá nejúčiněji zbavit?
Moc děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sluničko?! Někdy dělá neplechu na kůži, špatně zvolená hormonální antikoncepce (dobře zvolená, může kvalitu kůže zase zlepšovat).

  • Ahoj Adélko, mě pomáhá na tohle stříkat si na to Aloe Vera sprej první pomoci (dá se koupit 500ml za 545,- nebo malá lahvička) zeptej se někoho kdo dělá LR- je to přírodní kosmetika, velice účinná a tento preparát má v sobě 92% aloe vera

  • Me tohle dela jen v lete a je to alergie na slunicko...hlavni je zjistit,zda je to akne,nebo zda je to projevem nejake alergie...pokud to mas jen v lete a ve slunnych dnech horsi,tak mazat mazat a mazat,nejlip kremem s faktorem 50. To mam ja a taky jen v dekoltu a na zadech. Mam krem biodermu s faktorem 50 a ta slunce nepropusti,odrazi ho. Sice dekolt nemam tak opaleny jako zbytek tela,ale nemam ho ani osypany...zada mazu nizsim faktorem a kdyz se opali,pupinky postupne samy zmizi. Tam ta kuze neni tak citliva a ani to tak neboli,kdyz je podrazdena....

  • Ahoj :) vím, jak se cítíš, neboť i já to mám :) byla jsem s tím u doktorky a ta mi doporučila takový krém. Jmenuje se to FUCIDIN :) pomůže ti to ;).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist