Půjčka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391139 24.1.2019 23:01

Holky,prosím vás, přišla jsem se poradit. Věděla by jste mi některá doporučit někoho, kdo by mi poskytnul půjčku? Může být i nějaký soukromník nebo investor.
Stala se mi totiž taková nepříjemná věc, přišla jsem o práci, vypršela mi nájemní smlouva a jelikož jsem přišla o zaměstnání tak mi majitel smlouvu neprodloužil,bojí se,což chápu. Takže nutně potřebuji nový byt. Ten jsem už našla, je dokonce blízko mé nové práce ale žel mi nikdo dnes nepronajme byt bez kauce a prvního nájmu předem žejo takže potřebuji něco do startu. Zaplatím kauci,nájem, zaplatím si stěhovací dodávku, nastoupim do te nové práce a můžu si v pohodě splácet půjčku a žít dál. Představa v rámci možností hezká, ale mám problém někoho najít, kdo by mi půjčku dal.
Jelikož nemám doložitelný příjem ze zaměstnání za poslední tři měsíce a to chtějí téměř všude. Pracovala jsem totiž po mateřský v jedné firmě dva měsíce, musela jsem ze zdravotních důvodů odejít, nastoupila jsem do jiné firmy,ale tam mě po necelém měsíci propustili ani pořádně dodnes nevím proč.
Na googlu je spoustu webů,kde píšou, že poskytnou půjčku i bez doložení příjmu, vytáhnou od vás meil a telefon aby vás oak mohli otravovat s reklamama viď, ale ve finále je to ztráta času, protože mi půjčku stejně nedají :-(
Stačí mi třicet tisíc. Poradíte mi někoho prosím?? :-(
Někoho známého, rodinu či přátelé nemám, kdo by si vzal půjčku na sebe třeba nebo mi půjčil. Nebo někoho kdo půjčuje na směnku třeba neznáte? Nutně ty peníze potřebuji :-( děkuji za každou radu.
Prosím, bez ošklivých připomínek. Všimla jsem si,že jste tady často docela drsné, ale tohle mi vážně nepomůže. Potřebuji jenom radu kde půjčit 30.000,- opravdu spolehlivě :-( splácet můžu pěkně. Ta nová práce co mi nabídli je bezvadná a plat dost slušný, jen se tam musím nějak dostat,takže opravdu jenim do startu a pak už když se odrazim,tak to bude v pohodě. Přecejen, nechce se mi s dítětem do azylového domu. Ani to nejde,je tam žádost která se vyřizuje, vyčkava se na potvrzení atd je to na dýl a já uz moc casu nemam. :-( prosím o rady :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist