Prvotrimestralni screening

Otázku položila: Anonymní uživatelka #261998 3.3.2020 19:48

Ahoj holky, prosím Vás, byla jsem dnes na UTZ (prvotrim.screening),vše proběhlo tak nejak v poradku,na konci mi pan doktor pogratuloval,že mam krásné výsledky a my s úlevou odesli...jenže v autě se mě přítel ptal,co se doktorovi nezdálo na nozicce,vubec jsem nechápala, co tím myslí a on mi rekl,ze u měření nožičky pan doktor řekl - to není dobrý!...Protoze jsem nic takového nepostrehla/neslysela (nevim,kdo z nás je teda blazen)tak jsem se chtěla zeptat,jestli by i toto napsal do zprávy pro mého gynekologa,kdyby měl podezření na nejakou vadu nožičky? Já teď na to nemůžu přestat myslet a mam po radosti.Moc dekuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemyslel třeba míru kterou vzal, zr se mu nepodařila změřit? Protože jinak vse vite. A za další, pokud to manžel slyšel, mel se ptát rovnou.. Tohle jsou maximálně zbytečné stresy :)

  • eliskao3.3.2020 21:20

    Pokud by byl zásadní problém, určitě Vám to doktor hned řekne. Nemohl se přítel splést - kdoví co ten doktor řekl nebo co tím myslel. Mohl reagovat úplně na něco jiného - třeba zlobil ten den UZ a že "to není dobrý" mohl myslet x jiných věcí. Zeptejte se pak na kontrole gyndaře, ale určitě je vše ok!!!

  • Prostě se mu nepovedlo změřit to, blbě to zmačknul a tak to musel udělat znova- přeměřit..Tak bych to pochopila já

  • určitě by pro tvého pindologa napsal vše, co by podle něj nebylo v pořádku :-) .... buď klidná, ve výsledcích se dozvíš vše

  • Zdeherda4.3.2020 15:58

    Pokud by bylo neco abnormalniho, pozval by vad na mimoradny kontrolni ultrazvuk. Kamaradce doktorka videla u miminka dva zaludky ci neco podobne blazniveho, pozvali ji za ctrnact dni znova a vse ok. To se nekdy stane, je to jen pristroj, ktery muze zobrazovat nepresne, doktori to vi, proto se v pripade jakychkoli pochyb dela kontrola...muzes byt opravdu v klidu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 713 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist