První zkušenosti - jak uspokojit kluka?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #269125 29.4.2016 20:42

Ahoj holky, je mi to trochu trapné, ale chtěla bych se vás na něco zeptat :-) je mi 16 a před nedávnem jsem začala chodit s mým prvním klukem, jsme spolu něco málo přes měsíc :-) sice je to celkem krátká doba, ale už došlo k celkem k intimním věcem.. Ještě jsme spolu nespali, ale mazlili jsme se, líbali a on do mě dokonce párkrát zasunul prsty :-) nejdříve to bolelo, ale potom už to bylo opravdu moc příjemné :-) a teď se pomalu dostáváme k té otázce :-) mám pocit, že mě pořád uspokojuje jen on, ale já nevím, jak udělat dobře jemu.. Sice když se mazlíme, hladím ho atd., ale na víc nemám odvahu. Bojím se mu sáhnout tam dolů, zkrátka nevím, jak na to, jsem v tomhle úplně nezkušená. Na náš první sex už se docela těším, ale když si představím, že nebudu vědět, jak ho uspokojit.. Co když to nebudu umět? Prosím, poraďte mi :-) moc děkuji :-)

  • 29.04.2016 21:16:58 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, myslím, že na to neexistuje jednoznačná odpověď. Vůbec se neboj mu tam sáhnout. Hlavně ze začátku je to všechno o zkoušení, hraní si, pokus omyl pokud ti on sám neřekne, co se mu líbí. Netlačit na pilu... jemné a pomalé dotyky po těle a na penisu, u toho sleduji jak se projevuje, jestli se mu to líbí nebo se spíš tváři jakože nic moc.
    Používej jemně ruce, jestli se cítíš na to to vyzkoušet, tak ústní hrátky vždy zaberou - hlavně opatrně. Najdi si pak polohu, která ti vyhovuje a líbí se ti - když uvidí, že se ti to líbí na něj to přijde taky a vlastně to ani nebudeš moct muset řešit (jen žádné přehrávání). :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist