První stěhování

Otázku položila: Bývalá uživatelka #194981 29.10.2019 7:41

Zdravím,
Tento týden mne čeká mé první stěhování s přítelem do pronájmu.. (je mi 18).
Máte nějaké tipy ohledně stěhování? Případně v kolikati jste se prvně stěhovali vy a jak to probíhalo? Zvykli jste si brzo?
Případně nějaké tipy na takové ty nutnosti do prvního bytu (je vybaven kompletně nábytkem).
Děkuji 😌

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Věci jsou vedlejší. Hlavně si to s přítelem nastavte, tak aby vám to vyhovovalo. Často, když spolu lidi bydlí a jsou spolu nonstop. Tak si zapomenou udělat na sebe čas. I když spolu bydlíte je dobré si stanovit čas kdy se každý věnuje svému. a pak kdy jste fakt spolu a posloucháte se. Stačí i 1 ,2 krát týdně. :)

  • petulinkaa1329.10.2019 9:42

    Jako kdyby to bylo včera :-) stehovala jsem se v 18,5 letech :-) doma mi bylo dobre, nic nechybelo, ale jsem na to osamostatnit se co nejdříve :-) teď neřeš co rychle mít, jak se zabydlite, zjistíš co postupně dokupovat a budete potřebovat ;-) ja takové ty základní věci jako vybavení kuchyně, ručníky atd. dostala od maminy ;-) prostě do začátku abych měla :-)

  • donalabuznice28.2.2020 22:55

    U stěhování bych se určitě zaměřila na nějaký řád. Koupila bych si například na https://www.vangillern.cz/produkty/pytle igelitové pytle a do něch si vytřídila všechny věci tak, aby jsi neztratila přehled o tom,kde co máš. Potom by se ti totiž klidně mohlo stát, že by ti následné vybalování trvalo klidně i týden :D

  • Já mám stěhování v živé paměti. Stěhovali jsme se totiž s manželem minulý měsíc do většího bytu, a i když jsme si našli profesionály na stěhování bytů praha z https://www.stehovanivrana.cz/stehovani-bytu/ , tak i tak to bylo dost náročné, hlavně tedy psychicky.

  • Holanovapetra2.8.2021 22:32

    Naší rodině stěhování hodně ulehčila firma https://vyklizeniprahacz.cz/stehovani-a-uklid/ , která je na to kompletně vybavená a má opravdu fajn zaměstnance, kteří stěhování kompletně zařídí.

  • novaklen135.4.2022 22:42

    Musím se přidat k tomu názoru, že se stěhovací firmou je to celé určitě jednodušší. Nám také jedna pomohla, konkrétně tato - https://stehovanikoruna.cz/ Záleží ale samozřejmě na tom, kolik by člověk potřeboval přestěhovat věcí. My jich měli docela dost a kdybychom si pronajali dodávku a věci si přestěhovali sami, tak by nás to vyšlo jen o něco málo levněji.

  • esternovakova19709.5.2022 12:19

    My jsme se poprvé stěhovali když jsme bydleli v Brně. Neměli jsme žádné kamarády, kteří by nám byli po ruce zrovna nápomocní, a tak manžel jednoduše napsal do vyhledávače na telefonu stěhování Brno a objednali jsme si chlápky z https://www.stehovani-brno.net/ prvního webu, který na nás vyskočil. Kvalitou jejich služeb jsme se chválili našim přátelům v nově zkolaudovaném bytě ještě pár týdnů.

  • JanaK205.6.2022 19:18

    My se s přítelem stěhovali před rokem a samozřejmě musím uznat, že to není zrovna nejjednodušší. Nejhorší je ten stres, kdy nevíte, jestli jste na něco náhodou nezapomněli, nebo jestli vše dorazí na místo v pořádku. Právě proto jsme si dali hodně záležet při stěhování na výběru firmy, která nás stěhovala. U nás to byla konkrétně tato: https://www.stehovanilevnepraha.cz/.

  • ivanka0872.4. 12:32

    U nás na kanceláři se teď řešilo jestli je nějaká stěhovací firma Praha volná která by na nás měla třeba i čas příští víkend. Tak jsem hned našla https://stehovanibohemia.cz/ stěhovací firmu a ti měli čas dokonce na ten příští víkend, což mě moc mile překvapilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist