Prvni sex zezadu..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #323332 17.10.2015 14:24

Hezke odpoledne holky..vcera jsem mela svuj prvni sex...po dlouhem mazleni jsem mu navlekla kondom a on do me zasunul..ale jen zezadu...vbc me to nebolelo jen ze zacatku takovy lehoucky tlak minimalni..ani kapka krve ani zadna bolest..pomalu jsem ani nevedela ze je ve me..na tom by nic nebylo ..byla jsem stastna ze to vbc nebolelo a byla jsem spokojena! Jenze...kdyz jsme se rozhodli ze to zkusime na misionare tak to proste neslo..nemohl se do me vbc dostat .. zkouseli jsme to vselijak ale neslo to a hrozne to bolelo jen co se ho tam snazil dat..co si o tom myslite kde je problem?? Diky za odpoved ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím si, že při sexu zezadu ti neprotrhnul blánu. Asi se nějak napnula, nebo co... Ale při misionáři už na ni právě asi dost zatlačil a proto tě to bolelo.

  • Puncka17.10.2015 17:12

    Také bych souhlasila s tímto názorem. Při poloze ze zadu se otevře hodně vstup a možná tam proklouzl aniž by došlo k protržení, třeba nebyl úplně uvnitř. Zatímco při klasické poloze, se tak neotevře a už narážel na odpor blány. Může zkusit změnit směr a tlak působení a ono to půjde, chce to čas, přípravu a klid a porozumění partnera. Držím palce a přeji hodně štěstí.

  • Taky myslím, že mají holky pravdu. A ještě je tu jedna možnost. Nevím, jak je partner v sexu zkušený, ale pokud to bylo taky jeho poprvé, je dost možné, že vevnitř ani nebyl, jen pronikl na kraj žaludem a tím, že byl hodně vzrušený, se prostě i tak udělal. Každopádně si to odpanění budete muset zopáknout. Přeju, ať to moc nebolí;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist