První sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42529 20.5.2013 20:04

Ahoj holky.
chtěla jsem se zeptat, jak jste to měly vy. Se svým přítelem jsme spolu už spali, ale vůbec jsem si to neužila, strašně jsem se bála. A i teď mám docela velkej strach, možnáá i malinko větší, nebýt ho tak by k tomu nedošlo, dá se říct, že mě k tomu donutil, ale zase když to řeknu takhle, zní to ošklivě a přitom on to myslel moc dobře.
Měly jste to taky některá tak, že jste měla hroznej strach a když se vás na něco ptal nedokázala jste mu popsat ani své pocity? Potřebovala bych asi trošku poradit, jak se s tímto strachem poprat, popřípadě, co na něho funguje a trošku zabírá. Všem moc děkuju za odpovědi :) a vaše názory :) budu vám všem moc vděčná :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem s prvním sexem měla velký trápení. Měla jsem z něho tak velký strach, že jsem přítele málem oddělala, protože on byl dřív veliký..ehm..milovník :D. No a já se s ním poprvé vyspala po roce a půl vztahu, protože jsem na to neměla odvahu. Pak to přišlo nečekaně a chtěla jsem se zároveň zbavit toho trápení, takže jsem i částečně chtěla, i když strach tam pořád byl. Sex mě trošičku bolel, ale taky jsem si svoje poprvé moc neužila. Ani podruhé a potřetí :D Pak už to byl lepší a teď už je to pohodička, i když toho pravého orgasmu jsem ještě nedosáhla. :)
    Jak dlouho jsi se svým partnerem? Vzhledem k tomu, že jsem se se svým přítelem vyspala až tak pozdě, tak jsem k němu úplně otevřená a nemám problém říct mu, co cítím, i když najít na to ta pravá slova je hodně těžké. Odvíjí se to taky od důvěry-ze začátku jsem s tím taky měla problémy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist