První sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412230 31.10.2020 19:40

Ahoj holky,
Mám problém s prvním sexem, jsem s přítelem necelý měsíc a cítím že s ním bych to opravdu chtěla, ale nevím jak to začít. Hladíme se a většinou sahám pod kalhoty přes trenky na přirození, ale nemám odvahu sáhnout pod trenky a začít třeba orální sex a podobně, nevíte, jak na to?
Nevím jestli se stydím, každopádně mám trosku obavy, že se mu to třeba nebude líbit, jelikož to je moje první sexuální zkušenost a jeho taktéž.
Díky za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy1.11.2020 7:03

    Necelý měsíc a už s ním chceš líst do postele? 8-o Píšeš, že to chceš, pokud bys to opravdu chtěla, tak nepíšeš do poradny. Nedokážeš mu sáhnout do kalhot, ale sex by si chtěla. Začněte nejdřív vzájemným svlékáním, hlazením. Pak zapojte prsty, případně pusu. A teprve pak až se před sebou nebudete stydět a budete se znát, zkuste sex s ochranou. Protože i napoprvé můžeš otěhotnět.

  • Jak už bylo napsáno výše, určitě ještě počkej, měsíce je opravdu málo. Já poprvé zažila v 18, byla jsem na to opravdu připravená, nebála jsem se a nic jsem takhle nepotřebovala ptát (tím neříkám, že je to špatně :-) ) ...a i tak jsme se k tomu dostali po téměř třech měsících. Takže určitě se více poznejte...hlavně i z té lidské stránky, ne pouze z té sexuální. Když se opravdu ujistíš, že si rozumíte a je to ten správný kluk, tak půjde všechno líp :-)

  • Juliesadkova5.11.2021 22:54

    Holky máte za sebou některá už i svůj první anální sex? Jak se na něj připravit?

  • Pavcazao8.11.2021 19:37

    Když jsem si to nedávno hodnotila, tak nechápu proč mi to před tím tak vadilo. Při análním sexu dokáži mít daleko silnější vyvrcholení než při klasickém styku. Ale musíte k tomu mít opravdu šetrného a opatrného partnera, který to nezná jen z porna. Já jsem si jako přípravu kupila gel na anální sex a většího robertka. Asi 4 krát jsem si to sama vyzkoušela. Vyvrcholení z análního sexu jsem však měla až s partnerem.

  • Juliesadkova9.11.2021 23:06

    Takže říkáte robertka a speciální gel na anální sex? To je nějaký speciální lubrikant?

  • Pavcazao11.11.2021 0:29

    Dělají se speciálně na anální sex. Jednoduše řečeno jsou více mazlavější, což je u análního sexu opravdu důležité. Já mám dobrou zkušenost pro nákup erotických pomůcek s https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/lubrikacni-gely-pro-analni-sex Mají dobré ceny a hlavně vše zasílají rychle a diskrétně.

  • sirio14.3. 20:25

    Hodně gelu a začít trénovací sadou análních kolíčků - https://www.bananek.cz/sada-analnich-koliku-se-sperkem-silicone-gem-anal-kit-3-ks/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 505 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist