První sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394024 17.6.2018 20:53

Zdravím,
je mi 20 a jsem ještě panna. Před nějakou dobou jsem si našla přítele (stejně starý jako já) a brzy TO přijde. On ale vůbec netuší, že jsem ještě sex neměla. Mám mu to před tím říct nebo ne? A jak mu to říct? A hlavně kdy?
Doufám, že to pochopí. Nebo pochopí.. Vím, že to není žádná nemoc, ale je to v mém věku už asi méně časté... Do teď jsem bohužel měla na kluky smůlu. Neustále se kolem mě motali kluci, co si chtěli jen užít a nazdar...
Díky za každou radu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj jestli tě má rád tak to pochopí. Prostě mu rekni;: ,, Víš já jsem ještě panna.. protože do teďka jsem nenašla toho pravého skym bych mohla o panenství přijít" podle mě to pochopí. Ke všemu kluci jsou radši když je holka panna protože z ní vyřazuje taková "čistota" nebo jak to říct. Podle mě bude udivený, ale i rád. Protože ne každýmu klukovi se naskytne taková příležitost.;-)

  • Risu17.6.2018 21:00

    Urcite rict, aby byl opatrnejsi. A muze ho to i potesit, ze zrovna on ma tvou duveru :)

  • Ahoj, se svým přítelem a nyní již manželem jsem měla první sex v 18 letech a kupodivu se před samotným aktem zeptal on mě, zda jsem ještě panna či ne. Nepodivil se tomu, že jsem byla pannou, byl pak něžný a po nějakém čase mi i řekl, že je rád, že byl on ten první a říká to někdy i teď :-)

  • macicekkajik17.6.2018 21:02

    Ahoj, určitě bych to příteli řekla, jednak by si měl vážit, že jsi jeho první, a pak aby nebyl překvapen, když bude hodně krve. Může a nemusí být hodně krve, abych tě nevystrašila. Bude opatrnější.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 490 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist