První sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #385315 10.3.2018 22:42

Dobrý den. Je mi 18 a mám asi měsíc kluka, se kterým se oba milujeme a já bych se s ním chtěla poprvé vyspat. Dneska k tomu byla ideální příležitost, byla jsem u něj, koukali jsme na film a pili víno, ale když mělo dojít k sexu tak jsem pod úplně blbou výmluvou utekla. Já nevím proč, ale prostě se bojím, vzhledem k tomu že jsem ještě panna a on to neví, tak se bojím že to bude hrozný trapas a taky že se mu nebudu líbit a prostě bojím se úplně všeho. Nemáte nějaké rady jak se na to připravit nebo něco podobného?
Děkuji za rady

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ivca.C11.3.2018 7:11

    V tvem dotazu neni nic o tom, jestli uz jste meli nejaky intimnejsi kontakt... takze mozna bude moje rada mimo, ale doporucila bych se jeste vic poznavat - libat, hladit, masirovat... nejprve klidne obleceny, priste se trochu odhalit.... proste jit na to hezky postupne a ne s myslenkou "budeme mit SEX", ale spis "je mi s tebou tak dobre, ze se te chci dotykat a byt u tebe co nejbliz". Je dobre, ze se milujete, ale aby ses toho prestala bat, je treba ziskat k tomu druhemu duveru a "osahat" si ho. Kdyz se takhle budete poznavat, nebude pro tebe tezky mu sverit, ze jsi jeste panna. Kdyz bude pritel vedet, kde te ma hladit, abys byla vzrusena (diky tomu mazleni), nebude prvni sex vubec trapny a nemusi ani bolet... :-)

  • Ahoj.
    Připravit snad jedině antikoncepčně (aspoň kondomem). Jinak to totiž podle mě u každýho probíhá jinak, záleží na partnerovi, místě atd. Já si nemyslím, že je dobrý si nechávat pro sebe ten fakt, že seš panna. U kluků se tolik panictví nepozná, ale u holek skoro zaručeně. Bylo by asi pro tebe i pro něj lepší si to nějak říct, naznačit. Aby to pro oba nebylo nepříjemný. Pak se na to můžete i společně připravit - atmosféra, okamžik (a ta antikoncepce mimochodem)...

  • Ja bych mu rekla, ze jsi panna a počkala dele, az budes opravdu pripravena :) nic Ti neutece ;)

  • Mesic je moc kratka doba.. Abys pak nelitovala.. I kdyz mas pocit, ze ted je vsechno super... Kdyz mu reknes, ze jsi panna, tak si te bude vazit vice!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist