První sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #6668 21.12.2011 6:54

Ahoj holky,jsem s přítelem už 7 měsíců a ráda bych s ním měla první sex,ale všichni říkají něco jiného a já nevím,co od toho mám čekat a na co se popřípadě připravit. Jedna kámoška říká,že to dost bolí,druhá zase že ne. Nejspíš to má každá jiná,a proto bych se chtěla zeptat na váš názor popřípadě radu. Děkuju :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak říkáš Ty sama, každá jsme jiná. ;) Už se to tu rozebíralo hodněkrát a mnoho holek psalo, že dobré, nekrvácely, a zase i hodně psalo, že je to bolelo a krvácely atp...
    Já osobně jsem krvácela a bolelo to, špinila jsem ještě asi dny potom a špatně se mi sedělo a chodilo :D, ale řeknu ti jedno - za to mi to fakt stálo. :)) S přítele jsem doteď a jsem šťastná, že to poprvé bylo s ním. :) Ta trocha krve a bolesti ve srovnání s tím celým je nic. :) Bylo to krásné, přítel byl něžný a za moje tělo nemůže. ;) Navíc, já jsem si to začla pořádně užívat až po delší době, ze začátku jsem byla taková vyjukaná a pořád koukala, co to po mně přítel chce :D.. Všechno přijde časem. :))

    Hlavně nezapomenout na ochranu!!! ;))
    Dobré je mít klid, být někde, kde by Vás nidko nemohl vyrušit, nezanedbat předehru a třeba použít i lubrikační gel, aby to šlo dobře. Hlavně se uvolni, nestrachuj se. ;)
    Tak krásné poprvé, ať se je přesně podle Tvých představ! ;)

  • Neboj se, že to bolí, bude to krásné :) Možná bolí takové ty rychlovky někde v parku s nezkušeným partnerem, ale po 7 měsících s klukem, co tě má moc rád, to bude nádherné ;)

  • hlavne nezapomen na ochranu!

  • Já se taky bála, každej jak to bolí a kolik bude krve... houby s voctem :D S manželem - tehdy přítelem, jsme si udělali pohodlí, klídeček, pro oba to bylo poprvé, i on se toho bál. Na radu kámošky jsme použili lubrikační gel a můžu říct, že to jen štíplo a "poprvé" bylo za mnou. Ničeho se neboj, chce to fakt pohodu, nejdřív se mazlit a pak na to jít, protože pokud se neuvolníš, půjde to hůř... ale to je i při sexu po několika letech ... ;) Tak přeji ať je to co nejhezčí a ať to nebolí :)

  • Verousek8921.12.2011 9:18

    Tak já patří mezi ty, které sice nekrvácely, ale bolelo to hodně. Opravdu jsme každá jiná, takže vlastně nevíš, jak to bude probíhat u tebe, ale neboj se. Určitě to za to stojí :)

  • Mě osobně to bolelo dost a bohužel ne jen to "poprvé". Nějakou dobu trvalo, než jsem si to začala užívat. Pamatuji si, že jsem si říkala: "To je div, že lidstvo ještě nevymřelo" :-). Krásu milování jsem poznala, až později. Tímto příspěvkem Tě nechci odrazovat, ale případně Tě psychicky připravit - protože já jsem si v té době připadala nějaká divná. Jinak jak bylo výše řečeno - nezapomeňte na ochranu a lubrikační gel.

  • Ahoj, tak mé poprvé bylo taky úplně jiné. Nebyla krev ani bolest, tak sem si říkala, že jsem ráda, ale nakonec asi za týden jsme spolu sice nespali, ale měli intimní chvilky a nakonec mě odpanil až potom a to prstem. Zjistili jsme to díky krvi která se objevila, ale nic mě nebolelo. Jak píšeš je to opravdu u každé jinačí. Ale hlavně s ochranou!!! Ať to dopadne podle tvých představ a ráda na to vzpomínáš :-)

  • Mé poprvé hodně bolelo, ale žádná krev :) Taky trvalo déle, než bylo vše ok, a já si mohla užívat pořádně :) ale stáo to za to! :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist