První sex

Otázku položila: zirafka11 16.8.2011 16:42

Předem upozorňuji, že se chci primárně vyzpovídat. Je mi jasné, jaký názor na mě budete mít. Je mi téměř 17 a nemám žádného přítele. Byla jsem na 14 dní na jazykovém kurzu, kde jsem se poznala s fajn klukem. Hodně jsme si spolu povídali, ale většinou v rámci party. 5 dní před mým odjezdem jsme začali něco podnikat sami, chodili jsme k moři, zval mě na večeře..bylo to fajn. V tu dobu jsem ho brala jako fajn kamaráda. Předposlední den mého pobytu jsme jaksi ztratili zbytek naší party, takže jsme byli sami. Koupili jsme si víno a šli ke mně na pokoj. Už jsme měli vypito a začali jsme blbnout. Ze srandy jsme se prali, lochtali apod. No skončilo to sexem bez ochrany-mým prvním sexem. Další den jsme se dozvěděli, že o nás vědí snad všichni. Nejen kamarádi, ale i jeho rodiče, kteří bydleli na stejném hotelu. Vadilo mi, jak se na nás každý divně koukal, ale snažila jsem se to ignorovat. On se ke mně choval krásně, jako ke své přítelkyni, kterou miluje. Večer mě pozval na pokoj, že se chce rozloučit. Opět jsme skončili u sexu, tentokrát už chráněného. Pak jsem odjela. Občas mi napíše, jak se mám atd. ale pravidelný kontakt neudržujeme (je ze Slovenska). Rozhodně nelituji, že jsem se s ním vyspala. Ale postupem času si uvědomuji, že přeci jen to byl můj první sex-ten má být s pravou láskou! A vyčítám si, že jsem nezajistila kondom. Neudělal se do mě, tak doufám, že z toho nic nebude....Co si o tom myslíte vy? Co si myslíte o mě?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem si to o svém poprvé myslela taky, proto jsem si ho schovala pro přítele s kterým jsem byla déle a věřila že to je fakt láska. Později jsem zjistila, že to byl stejně jen slaboduchej ignorant, který mi nestál ani za to chození natož za sex. Navíc ten sex byl snad nejhorší jakej jsem kdy zažila, na to že byl asi o 6 let starší s tim asi neměl moc zkušenosti, nijak si mě "nepřipravil" a tak to dost bolelo.
    Jinak nevím proč každý s tím poprvé tolik nadělá, ve skutečnosti jde jen o protržení nějaký blány, nic víc.. Až bude ten pravý tak si zapamatuješ to poprvé s ním:)
    Naopak si myslím, že to bylo hezké poprvé a nevidím na něm nic k odsuzování;)

  • full.avl16.8.2011 20:17

    z tím, že když se do tebe neudělal, že těhotenství nebude si moc jistá být nemůžeš. :)
    No co je to tvůj život, tak si s nim naložila jak chtěla. Ale příště myslí a kondom na prvním místě, pokud nechceš skončit v jináči, nebo z nějakou kapavkou, přinejmenším. :)

  • alimos17.8.2011 6:44

    Přijde mi to moc romantické a možná to, že se ten vztah nevyvine v tobě zanechá to krásné :)Nelitovala bych.

  • Co se týče toho, že jsi měla svůj první sex s klukem, kterého jsi až tak dobře neznala a nemilovala jsi ho, já bych tě za to rozhodně nijak neodsuzovala. :) Nejsi první ani poslední, a rozhodně žádná výjimka, která tohle udělala. I já jsem to zažila, bylo mi tehdy 16 a poprvé jsem spala s klukem, kterého jsem 1. moc dobře neznala, 2. nebyla jsem do něj zamilovaná, šlo spíš z mé strany o zvědavost. Měla jsem ale štěstí, on byl do mě blázen, netrvalo dlouho a zamilovala jsem se i já a doteď jsme spolu a maximálně šťastní. I když to tak u tebe neskončí, nevidím na tom nic špatného, ber to tak, že až budeš mít sex s tím, koho budeš opravdu milovat, už nebudeš takové to neohrabané trdlo :))))
    Trošku mě ale zaráží ta nezodpovědnost, že jsi do toho šla bez kondomu. My měli poprvé kondom a stejně jsem měla strach :)) ...je sice více pravděpodobné, že těhotná nejsi než že jsi, ale i tak... pro příště, prosímtě, už zodpovědněji :) Držím palce, ať je všechno v pořádku a bez následků.

  • Kdyz o tom tak premyslim, tak si svoje poprve ani poradne nevybavuju. A to to bylo s klukem, se kterym jsme spolu byli celkove 3 roky. Na to, jak moc jsme se meli radi, me zarazi, ze si to nedovedu poradne vybavit :D
    Podle meho nazoru, je kazde poprve (ne jen prvni sex s prvnim klukem, ale prvni sex i s druhym a dalsim klukem :D) spis takova nutnost, nez okamzik nabity romantikou, na ktery budes cely zivot vzpominat..
    To bych spis "odsoudila" jen to, ze jste nemeli kondom, kdyz jste se temer neznali..

  • myslím, že není čeho litovat!!! hřeje mě na srdci, že ještě existují holky, které mají první sex v 17!!!!....myslím, že je přirozené, že to trochu řešíš, ale časem se nad tím pousměješ. Ztratit panenství s pravou láskou může být dost ošidné...

  • Určitě jsi si užila hezký letní románek,ale je škoda,že jsi si svoje poprvé neschovala na někoho kdo s tebou bude déle než týden....

  • Myslím si, že by si se měla modlit:( během styku se uvolnuje sperma a i z toho můžeš otěhotnět. A samozřejmě také pohl. nemoce....:(
    A co se týče toho co jsi udělala....nejsi už dítě, zřejmě jsi věděla co děláš. I já jsem byla mladá a udělala jsem podobnou věc, nelitovala jsem toho....líto mi to bylo až ve chvíli, kdy jsem si našla nového přítele a začli jsme se spolu také milovat. Až v tu chvíli mi bylo líto, že on nebyl první, protože až tohodle jsem milovala a mrzelo mě, že jsem nepočkala. Ale s tím člověk už nic nenadělá. Nemyslím si o tobě nic špatného, také jsem byla mladá a dělala hlouposti a to zřejmě každý... hlavní je, že se ti to líbilo a neublížil ti... Ale zasloužila by sis vynadat za to, že jsi se nechránila, uplně klidně můžeš být těhotná.

  • Tak ja ti k tomu muzu rict, ze te chapu a rozhodne si o tobe nemyslim nic spatneho. Muj prvni sex byl take s letnim romankem, kdyz jsem v 18 pracovala pres leto v baru v Recku. Zhruba po mesici, co jsme spolu obcas prohodili par slov, kdyz jsme se videli, me pozval na rande a hned pri druhym rande jsem se s nim vyspala. Mela jsem do te doby ze sexu strasny strach, bala jsem se, ze to bude trapny, ze nebudu vedet, co mam delat, ale nakonec to tak nejak vyplynulo. Vubec toho nelituju, muj Rek byl mily a pozorny a i kdyz jsem vedela, ze nejde o zadnou velkou lasku, tak jsem si to uzila. Kondom jsme taky nemeli, coz je jedina vec, za kterou bych se nyni nakopala (prasky jsem brala). Nezastavam nazor, ze to poprve musi byt s laskou tveho zivota. Myslim, ze o dost dulezitejsi je, jak se v ten okamzik citis, jestli ti je dobre a jestli jses pripravena. To jsi urcite byla, protoze jinak bys do toho nesla, stejne jako ja. Moc ti preju, aby bylo vsechno ok.

  • Mam dotaz.. Dneska sem prozila se svym klukem 1 sex :)) nejhorsi na tom je ze sme nepouzili kondom.. byl ve me asik jenom 3krat..rikal ze se do me neudelal..ale i tak muzu byt tehotna???

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist