První příznaky těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #285198 22.1.2020 11:29

Milé ženy, po delší době a výměně partnera se opět snažím o miminko, s prvním se to nepodařilo, bylo jen jedno zamlklé těhotenství. Měla jsem v té době i nějaké zdravotní problémy. Teď už jsem delší dobu v pořádku (snad), je mi 35, mám ukázkově přesnou menstruaci, skoro na hodinu. Ovulaci nezjišťuji, ale pocitově odpovídá polovině cyklu podle kalendáře. Máme skvělý sex a nijak zvlášť se nesnažíme, jak to vyjde... Dva dny po sexu, který byl zřejmě těsně před ovulací, jsem slabě zakrvácela. První den odpoledne tmavě červeně a druhý den odpoledne už slabě růžově, vždy jen chvilku. Od té doby nic, jen mě bolí břicho jako bych to měla dostat, už týden. Taky mě trochu bolí levý vaječník a občas mě v břiše píchne. Mohlo by být, že se zadařilo nebo si to jen hodně přeju? Běžně se mi to nestává, ovulaci mám vždy bez krvácení. Děkuji všem za názor *

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Petrakim22.1.2020 12:07

    První příznaky těhotenství jsou stejné jako PMS (premenstruační syndrom) - možná právě u vás probíhá a dosud jste jej nikdy nezažila. U něj je často špinění, lehké krvácení, bolesti podbřišku aj. Nezbývá než čekat na MS a v den, kdy se nedostaví, zkusit TT. U mě bylo příznakem vynechámí MS, nic jiného. Zbytek byl stejný jako v cyklech, kdy jsem neotěhotněla. Někdy jsem měla taky píchání apo. jindy ne .... na ty první příznaky se nedá spoléhat. Jistotou je pozitivní TT po vynechání mensesu, případně odběr krve. Nic jiného není průkazné.

  • Nezbyva nez pockat do doby kdy bude mozne si udelat test. Mozna se zadarilo ale mozna i ne. I kdyby se zadarilo, nemusi byt vyhrano. Proto byt tebou tak to beru zatim s chladnou hlavou, snazim se byt v pohode a pockam do doby nez rekne test vice :-)
    Za dobu kdy jsme se snazili my jsem ruznych a nezvyklých situaci zazila vice a nakonec jsem byla tehotna zrovna kdy bych to vzhledem k nejakym pocitum a ocekavanim nejmin cekala. ;)
    Každopádně drzim palce. ;)

  • U mě po dvou těhotestvých shodné příznaky: cca od 6. dne kdy proběhla bezpříznakově nidace pocit ,,zrníčka písku uvnitř dělohy,, a 8DPO už znatelný duch na testu...;-)

  • Taky se již přes 2 roky snažíme o mimčo, prošla jsem si snad vším, všema příznakama od bolesti v podbříšku až po špinění 7DPO, vynechané menstruace i ducha na testu a nikdy z toho nic nebylo. Neříkám, že to ve vašem případě nemůže být jinak, ale je opravdu lepší se nepozorovat, ono to člověka pak i míň trápí, když MS zase dorazí. Držím pěsti, ať se brzo zadaří...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 490 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist