První příznaky těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393601 27.7.2018 11:08

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda jste některá poznala, že jste těhotná ještě předtím, než měla nastat MS a než jste si udělaly těhotenský test, je možné na sobě něco zpozorovat už prvních 14 dní? Nebo je to stejné jako před očekávanou MS, např. bolest v podbřišku, nateklá prsa, dá se to vůbec rozpoznat??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • OveckaVeru27.7.2018 11:23

    Každé tělo je rozdílné, někdo to tak má, někdo ne. Myslím že hodně si i člověk vsugeruje.
    Já jsem to tak mívala, před ms jsem měla tolik příznaků a nic a když jsem otěhotněla tak jsem snad nic nepozorovala :-D A jediný z příznaků který byl u mě po testování když MS nepřišla byla únava a bolest prsou. Ale až fakt po testování. :-)
    A co jsem předtím tak všude četla po internetu, příznaky MS a těhotenství jsou velmi podobné, takže nejjednodušší je asi prostě počkat do MS a na test :)

  • gluzka27.7.2018 11:39

    jak píše OveckaVeru každé tělo je jiné. Příznaky se dost blíží klasické PMS. Pamatuju si jen, že u obou těhu jsem z akční baby najednou najela na bod nula a nebyla schopna ráno ani vstát a jak nesnáším chodit kamkoli pozdě, tak se mi to stávalo celý první trimestr. Před testem jsem jezdívala do práce na kole a několikrát z něj spadla, což se mě nestávalo a byla z 10km jízdy šíleně vyřízená :-D.

  • Ja to poznala. Mela jsem teda klasicky PMS, bolest prsou, bricha, unava atd. Ale k tomu navic vytok, ktery jsem mela vzdy jen jako tehotna. Uz cca 4 dny pred menstruaci jsem tudiz vedela, ze jsem tehotna. Test b slaaaaabunce pozitivni ten den odpoledne.

  • A.t.i27.7.2018 12:50

    U prvniho jsem to věděla před vynechanou ms. Byla jsem hodně unavená a cítila se prostě jinak. Ale tt byl negativní. Takže jsem to brala jako plany poplach. Když ale ms další 2 týdny nedorazila, tak jsem to zkusila znovu a už tam byly //. U druhého jsem tehotenske příznaky měla každý měsíc. Až ten měsíc, co jsem skutečně otěhotněla, jsem necítila vůbec nic.

  • Mám celkem výrazné PMS, takže podle těchto příznaků se nemohu orientovat, ale když jsem čekala malou, měla jsem asi týden před termínem ms hroznou zimnici. Venku byly třicítky a já chodila ve svetru...to bylo asi jediné atypické..jinak jsem to ale věděla, u mě tehdy skvěle zafungovala intuice.

  • U všech těhotenství jsem to poznala ještě před pozitivním testem.....

  • Mela jsem takove tuseni kdyz jsem byla tehotna.. ale podarilo se po prvnim mesici.. citila jsem se jinak

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist