Průjem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195511 5.12.2019 15:18

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli když mám průjem tak jestli můžu pracovat s potravinami. Pokud ne tak proč nemůžu s jídlem pracovat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Třeba z hygienickych duvodu? Opravdu chces roskovat zdravi nic nerusicich potenciomalnich zakazniku?

  • Pokud máš průjem a pracuješ s potravinami tak riskuješ že "nakaziš" další osoby

  • zdenickag6.12.2019 4:00

    Ahoj pokud někoho nakazíš riskuješ i i nějaký postih,na to bacha

  • Záleží, jestli je to průjem z nějaké virózy, nebo jestli trpíš dlouhodobě nějakými zažívacími komplikacemi. Někdy průjem může způsobovat například hodně magnesia v těle, a tím nikoho nenakazíš.

  • Pokud pracuješ v potravinářství a máš průjem, je tvou povinností zajít k lékaři (samozřejmě každý podle svého nejlepšího vědomí a svědomí,...kolikrát člověk ví, že to je jen "obyč" průjem) a průjem virového původu hlásit zaměstnavateli. Ti už si to pak řeší po svém.
    U nás holka měla manžela s průjmem (ani ho neměla ona, ale pořád může být člověk přenašeč), nenahlásila, zjistila to hygiena a byl pěkný průser. Holčina jen tak tak neletěla, měla štěstí, ale jak pak naběhnou hygienici do práce a berou všem výtěr ze zadku,... to je parádička, za to by tě asi nikdo nepochválil :-D K tomu se pak stahujou výrobky, které by mohly být vadné, takže to vleze hezky do peněz.

  • JanaK2030.9.2022 17:28

    Samozřejmě z hygienických důvodů a běžte rychle k lékaři, aby vám dal neschopenku, jelikož můžete nakazit všechny, pro které připravujete potraviny. Ještě si ihned začněte brát probiotika, která si já kupuji na https://www.celtic-probiotika.cz/. Ty pomohou nastavit správnou mikroflóru ve střevech, a i to vám pomůže. Na sto procent si začněte brát třeba Carbo medicilis nebo Endiaron.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist