Průjem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli když mám průjem tak jestli můžu pracovat s potravinami. Pokud ne tak proč nemůžu s jídlem pracovat?
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
6.12.2019 22:54
Pokud pracuješ v potravinářství a máš průjem, je tvou povinností zajít k lékaři (samozřejmě každý podle svého nejlepšího vědomí a svědomí,...kolikrát člověk ví, že to je jen "obyč" průjem) a průjem virového původu hlásit zaměstnavateli. Ti už si to pak řeší po svém.
U nás holka měla manžela s průjmem (ani ho neměla ona, ale pořád může být člověk přenašeč), nenahlásila, zjistila to hygiena a byl pěkný průser. Holčina jen tak tak neletěla, měla štěstí, ale jak pak naběhnou hygienici do práce a berou všem výtěr ze zadku,... to je parádička, za to by tě asi nikdo nepochválil K tomu se pak stahujou výrobky, které by mohly být vadné, takže to vleze hezky do peněz. -
30.9.2022 17:28
Samozřejmě z hygienických důvodů a běžte rychle k lékaři, aby vám dal neschopenku, jelikož můžete nakazit všechny, pro které připravujete potraviny. Ještě si ihned začněte brát probiotika, která si já kupuji na https://www.celtic-probiotika.cz/. Ty pomohou nastavit správnou mikroflóru ve střevech, a i to vám pomůže. Na sto procent si začněte brát třeba Carbo medicilis nebo Endiaron.