Prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40505 16.9.2011 22:16

Ahoj, chtela bych se zeptat. Kdyz si sahnu na prsa, tak v nich mam takovou tvrdou buklu. Mam to v obou.. a nevim, jestli je to normalni..Napadla me treba rakovina.. mozna je to blbost..ale stejne. V rodine jsem ji ale nikdy nemeli..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V dospívání se někdy takové bulky tvoří a pak zase zmizí...nic to není. Ale můžeš to pro jistotu říct na gyndě, nebo u pediatra....doktor je jedinej kdo pozná, jestli to něco je, nebo ne. A i kdyby...nemusí to vůbec být rakovina, moje mamka měla bulku dvakrát, dvakrát jí operovali a nikdy to rakovina ve finále nebyla;) ...musim to zaklepat:)) Neboj se!!!;) Nevím kolik ti je, ale jelikož si to zařadila do dospívání, tak si myslím, že jsi hodně mladá a opravdu se stává, že se při růstu prsou nějaká bulka vytvoří ;)

  • Já jsem měla před pár měsíci bulku v podpaží.. Nejspíš to byla jen zvětšená lymfatická uzlina, za týden a něco byla pryč. :)) Na tvém místě bych šla na gynekologii nebo k obvodnímu (tam jsem byla já), oni už budou vědět co a jak, může to něco být a nemusí, ale sama si to neurčíš. ;) Tady je doktor nejlepším řešením. :)) Přeji hodně štěstí, aby to nic nebylo! ;)

  • Ahoj, když mi bylo "náct" , tak jsem měla v prsech bouličky skoro pořád. Byly tvrdé a občas bolely. Řekla jsem to na gyndě a poslali mě na ultrazvuk, kde mi řekli, že to je v pořádku.
    Zmizeli až v těhotentství...myslím si, že to bylo daný hormonálně.

  • ahojky, mně se jednou udělalo taky to samé - boulička, která byla bolestivá a dost horká, letěli jsme tehdy k lékaři a ten doporučil chladit a za pár dní bylo po bouličce, tak to zkus ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist