Prosím poraďte

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31449 12.12.2011 13:41

Ahoj holky,
potřebovala bych radu. Dnes od rána mě strašně bolí bříško. Ale jakoby od shora, dole nic, poslíčci to asi nejsou, protože jsem si napustila vanu a nepřestalo to. V noci jsem se budila každou hodinu a půl, ale jen mě pobolívalo břicho. Když jsem chodila ve městě, tak nic a teď to zase bolí. Omlouvám se, ale je to naše první mimi, tak jsem trochu vyjukaná. Jsem 40 tt dnes.

Holky, tak nevím co dělat. Přišla jsem domů, dala jsem si teplou koupel a čekala, že to ustane. Na chvilku ano, ale teď mi připadá, že mě bříško bolí čím dál víc. Jenomže je to pořád, žádné intervaly a snad už všude. Do toho cítím, jak se miminko hýbe a docela to bolí :-/ Tak asi půjdu do postele. Zítra ráno jdu k paní dr., tak jí to řeknu.

a bříško mám úplně tvrdé

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8912.12.2011 13:44

    Už se to pomalu jistě může blížit. Taky mě to sem tam pobolívalo. Až jsem šla jednou spát a vzbudila mě bolest břicha. Pak přišla další. Šly po 10 minutách, takže mi to bylo jasné.

  • Pokud by to byli porodní bolesti ,měli by se více méně opakovat pravidelně.A intervaly skracovat.Jestli tě spíše miminko netlačí a nepůsobí tu bolest.Zkus se natáhnout uvidíš.Písni jak jsi na tom.Držím pěstičky ať se ti to brzo rozjede a máš broučka u sebe.A neomlouvej se....

  • Tady se nemusis omlouvat kdyz nekdo nebude chtit tak ti nenapise :-) Pokud te to boli opravdu moc, tak si zajdi k doktorovi popripade na pohotovost jestli uz tvuj lekar neni v ordinaci. Pokud to nejsou poslicci, muze to byt zacinajici porod.Ale to vse jsou jenom odhady a pravdu ti rekne asi jenom lekar. Za to ze tam zajedes nic nepokazis. Preju at uz je to cobydup a polozi ti na brisko miminko a ty nikdy nezapomenes ten pocit poprve se podivat na svoje miminko....

  • dneska mě taky nějak úpobolívá bříško jako u měsíčku jsem dneska 38tt tak doufám,že to jsou poslíčci....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist