Prosím o radu.

Otázku položila: verousek1985 21.7.2011 9:29

Ahoj holky, chtěla jsem se optat. Jsem 12t+2..v poradně jsem byla v 11t+6 a vyšetření mi bylo ještě děláno spodem. Chtěla jsem se zeptat, kdy Vám dělali poprvé vyšetření přeš břísko?A jesště jedna otázka..kdy jste začali nakupovat postýlku, oblečení atd pro mimi.Díky za odpověď..ahoj

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, pres brisko mi doktor delal prvni UZ ve 12tt. Co se tyce nakupu, tak ja zacnu az v 6 mesici, ted jsem v 19tt.

  • začala jsem nakupovat tři měsíce před porodem, předtím jsem si tak zjišťovala co koupit a kde to tak mají. No a samozřejmě, když bylo někde něco vhodného ve slevě nebo akci, tkak jsem to brala, i tak ty výdaje byly vysoké, tak abych to neměla vše najednou.

  • Ahoj, tak já měla chutě nakupovat jak jsem zjistila, že jsem těhu (5 tt), ale manžel mě do 3měs. držel. Aby to nepřineslo nějaké neštěstí. Ale pak jen nejlepší nakupovat každý měsíc něco...a za půl roku to máš do porodu nastřádané. Tašku do porodnice měsíc předem (věci jsem obědnávala na internetu abych nemusela prolitávat obchody)

  • lulatko21.7.2011 10:42

    První UTZ přes bříško mi dělali taky cca ve 12. tt. Ovšem některým pacientkám při hodně velké nadváze někdy nezbyde, než ho udělat spodem i v této, nebo ještě i krátce po této době (čímž teď nemyslím tazatelku - to jsem jenom vypozorovala z praxe). Jinak první věci pro miminko jsem pořídila po velkém UTZ ve 30.-32.tt, pak jsme všechno potřebné objednali přes internet.

  • Ahoj, me do 12tt delali vaginalni ultrazvuk, i ten prvni screening mi delali vaginalne, pak uz jenom pres brisko. S vecma jsem porad cekala az na druhy velky ultrazvuk(porad jsem si rikala, ze kdyby se nedejboze neco stalo), pak jsem musela na plodovku a az po vysledcich jsem zacala neco málo nakupovat, jenom ve slevach. Ted jsem 29tt a zrovna vcera jsem se divala a sepsala co vse potrebuji. Tak stradam penizky a za dalsi nemocenskou to vse nakoupim. ( kocarek a pokojik ale mame objednany - to jsme resili minuly mesic a taktak to stihnem do porodu) Takze ono otalet mozna jenom s vecma a drogerii, to koupis hned a vsude,ale velke veci je potreba projit a zjistit ceny trosku dopredu. Pokud mas ale velkou chut na nakupy, tak vyraz klidne hned pokud ti to udela radost a na nikoho se neohlizej.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 592 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist