Prosím o názor..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180738 17.1.2018 20:20

Ženy zkušené, prosím o názor zda sem opravdu tak divná, že sem volala v polovině 5tt k mojí dr kdy můžu přijít na kontrolu...podotýkám že sem neříkala že chci jít okamžitě, jen sem se ptala kdy můžu přijít....sestřička se mi normálně vysmála jestli jako nejsem blázen, že volám v 5tt...prej že to sem těhotná dva dny ne....jako nic o mě neví...kdybych měla cyklus po 28 nebo 30dnech tak jo...to sem volala nekdy 33 den po poslední ms....ale já ms mívám po 23, max 25 dnech, tak sem, volala ne okamžitě jak sem to zjistila ale po týdnu....jako já teda nevím...čekám druhý dítko...ale při prvním se mi toto nestalo....to sem totiž v 5tt ležela ve špitále se špiněním...navíc mam Leidenskou mutaci...což je zvíšená srážlivost krve...a na hematolce mi tenkrát řekli že jakmile budu těhu, že mám okamžitě přijít...teď se mi sestra odmojí gyndařky vysmála že mě tam stejně pošlou až v 15 týdnu....což nechápu,jak může vědět kdy mě dr kam pošle...díky této nemoci bývají potraty v začátcích časté....nakonec mě objednala na 23 ledna....no ale jako chápete to někdo....sem divná já, nebo jak...
Moc děkuji pokud mi odpovíte...a omlouvám se za mega sloh :-) ale nemám se kde jinde zeptat a vrtá mi to hlavou

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1317.1.2018 20:29

    sestra zrejme nemela naladu, ja bych se s ni zhadala a nebo rovnou chtela doktorku k telefonu 8-o

  • buccaneerka217.1.2018 20:30

    Nejsi divná. A nemůžeš si na tu hematologii zavolat nezávisle od jiných doktorů? Když ti řekli, že hned řešit, tak bych to řešila přímo s nimi, než se dostaneš na gyndu. Já jsem takto řešila endokrinologii. Volala jsem tam hned snad 3tt, ve 4tt mi dělali odběry a až nějak 6tt nebo 7tt jsem šla na gyndu.

  • Nejsi divna. Ja volala nekdy 4+5 nebo tak nejak. Vzali me hned. Ja v minulem tehotenstvi taky redila krev a rekli mi, ze mam jit taky hned. Nicmene lekar na gynde mi rekl, ze se nasazuje heparin az kolem 8-9 tt. Takze stejne ti ho driv nedaji. Jedine ze by sis sla na hematolku rovnou sama. Me ho nakonec nedali vubec. Ale ja nemam zadnou trombofilni mutaci. Ja to mela z jineho duvodu. Drzim pesti a pro svuj klid bych zavolala svemu hematologovi co mas delat.

  • Tak jako když se někam objednáváš, tak většinou je to vždy dopředu, ne? A pokud chceš třeba na 7-8.týden, tak je logický, že voláš min.14 dnů dopředu. Aspoň u mého dr.to tak funguje. Asi fakt sestra neměla svůj den. Bohužel, někdy ty sestřičky dělají, že jsou v tu chvíli hrozně důležité :-(

  • Já bych si tam proste zavolala a zeptala se... měla jsem podobnou situaci, a hned v 6. Tydnu jsem bezela na endokrinologii (po tel. Domluvě s doktorem) a to samy Hematologie, tam jsem byla snad v 8 tydnu.. gyndar mě k sobě objednal přesně 6+0 aby už bylo srdíčko, dřív jsem nechtěla přijít, kdyby náhodou tehotenstvi nedopadlo Dobre..

  • Sestra bude asi trochu
    Zachovala jsi se naprosto adekvátně situaci, jestli bude doktorka stejný trdlo, změnila bych pracoviště.

  • Ja teda na hematologii chodim od zacatku. Me tam teda poslali z Gennetu, kdyz jsem byla na IVF. Taky mam Leidenskou mutaci a na kontrolni odbery chodim kazdy mesic a kazdy den si picham Clexane... Jinak si nemyslim, ze bys byla divna, to asi jen sestra nemela svuj den..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist