Prohlídka porodnice

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179352 9.5.2019 17:58

Ahoj holky, byla jste si některá nezávazně prohlédnout porodnici, ve které byste chtěli rodit? Nejsem si totiž moct jistá tou naší porodnicí podle recenzí, tak bych chtěla vidět osobně, jak to tam vypadá a popř.se zeptat někoho z personálu na pár otázek. A pokud jste se v porodnici podívat byly, tak v cca jakém týdnu těhotenství? Předem děkuji za zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Byla jsem v prvním těhotenství na prohlídce dvou porodnic a pomohlo mi to s výběrem do které jit.
    Šla jsem kolem 30tt.
    Doporučuji se jít podívat i proto, že pak člověk ví kam jít, kde parkovat, co je tam standardem.

  • Nebyla, spolehla jsem se na jejich fotky a info na stránkách. A byla to chyba. Na fotkách porodní pokoj s vanou, která tam nakonec vůbec nebyla (mají ji jen v jednom). Informace, že po celou dobu porodu máš svůj pokoj sama pro sebe. Realita taková, že místo "hekárny" používají rizikové oddělení a na porodní pokoj pouštěli až s hodně rozjetým porodem - mně navíc řekli, že už bych tam sice měla jít, ale nemají místo, takže ještě musím zůstat na rizikovém. Nakonec jsem přelejzala dost daleko s pekelnými konrakcemi... Bylo toho víc.
    Takže se určitě podívat běž, já už bych naslepo asi nešla nikam!

  • To by mě taky dost zajímalo a taky jestli můžu přijít kdykoliv nebo mají určené dny

  • V naší porodnici jsou pravidelně sny otevřených dveří. Jsou to debaty s primarem a vrchní sestrou a prohlídky po sálech a oddělení. Byla jsem tam asi ve 20. tt.

  • buccaneerka29.5.2019 18:54

    Chtěla jsem, ale nestihla jsem. Naše porodnice má Dny rodiny, kdy má otevřeno pro veřejnost, ale dá se kdykoliv domluvit i na osobní prohlídce.
    Vlastně doteď nevím, jak to tam vypadá, protože jsem šla rovnou na porodní box s vanou a po porodu normálně na šestinedělí.

  • dancewomen9.5.2019 18:56

    Ano byla jsem se podívat do 3 porodnic.

  • ano, byla, poprvé i s manželem, porodnice měla schůzky pro budoucí rodičky. Manžel se uklidnil, že ví kdy a kam mě má dopravit :-D jinak bylo info o průběhu příjmu, resp, kdy přijet, kdy ještě nejezdit, co nabízí na bolest atd. Asi hodina s poprodní asistentkou

  • Já ne. Pro mě to nebylo zásadní. Vše jsem viděla na fotkách, které odpovídaly realitě. :-)

  • Bublinka2010.5.2019 6:32

    V dnešní době internetu , jsou všude samo negativní recenze, hezké, aby člověk pohledal.
    Do porodnice jsem na "prohlídku" nešla, protože jsem do vybrané byla sepsat porodopis, kde mi bylo vše vysvětleno a ukazano, a potom jsem jezdila.na ctg do porodnice kterou jsem si vybrala takže jsem věděla do čeho jdu .

  • petulinkaa1310.5.2019 16:50

    V prvním těhotenství jsem byla. Zavolala jsem do vybrané porodnice, domluvila kdy můžeme přijít a jeli jsme. Bylo to nějak v 6.mesici tuším, uz nepamatuji přesně. Vše nám ukázali, mohla se na vše zeptat, věděla jsem co a jak, když to člověk i viděl atd. no ve finále jsem se na porodni sál stejně nedostala :-D a tudíž i půlka otázek byla zbytečná :-D ale uz jen to vidět to tam mi pomohlo :-) v druhém těhotenství jsem nikde nebyla, byla jsem v jiné porodnici, tam to měla domluvené a zařízené z jiné strany tak jsem byla klidná, věděla jsem co a jak a vlastně jsem to tam viděla při kontrolách už pod porodnicí v 37-38tt. V prvním těhotenství jsem byla až do konce u svého gynekologa na kontrolách, spolupracoval s tou porodnicí takže nebylo potřeba jezdit až tam a ohlidal si mě sám.

  • zakewka10.5.2019 17:53

    Ano byla jsem. Porodnici jsem mela vybranou, vedela jsem, ze chci rodit tam. Byla jsem uz registrovana k porodu u nich a pak sla na prohlidku. Registrace byla 37tt mam pocit, na prohlidce jsem byla 38tt v utery a v nedeli rodila:-D sla jsem spis proto abych videla co a jak, kde se hlasit a jak to vypada na salech. Byla debata s vrchni sestrou, vsemozne i nemozne otazky, prohlidka sestinedeli, info co s sebou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist