Proc to nejde??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38927 17.8.2011 16:25

ahoj holky potrebovala bych se sverit,Mela jsem vztah a rozesly jsme se kvuly tomu ze jsem nemohla otehotnet proste to neslo,2 roky jsme zkousely a nikdy to nevyslo,Byla jsem u sve gyn ze to nejde a ona mi napsala papir pro pritele na vysetreni,a pak ze podle toho bude me vysetrovat.Jenze pritel se doma rozcilil ze on je zdravy a nikam nepujde.Tak jsem zasla zpet k doktorce a rekla sem ji to,a ona mi rekla Tak BOHUZEL vic pro vas nemuzu udelat.Tak bez neho nechtela ani me samotnou vysetrit.A pritel tet ma jinou a cekaj spolu mimi.NO a ja tet mam jinyho a taky to proste nejde snazime se a nic.MYslim ze chybu mam asi ja...jenze jdeto aby me vysetrila doktorka bez neho?? dekuji za odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • liiida17.8.2011 16:32

    za prve tvuj ex je pekne jesitnej idiot, tak doufam, ze uz jsi potkala toho praveho. za druhe na mimi musi byt dva tak nevim, proc by ses mela nechat vysetrit jen ty?zbytecne hazis vinu jen na sebe ikdyz psychika dela hodne, treba proto to neslo. Nemysli na to, ze by mohla byt chyba u tebe, at te pritel podporuje, jen tak to zvladnete, OBA! drzim palce

  • S holkama souhlasím, jen bych chtěla dodat, že je asi dobře, že jsi s bývalým neměla dítě, je to pěknej idiot a sobec. Držím palce, at vám to brzy vyjde;)))

  • Simea17.8.2011 20:45

    Lituju tu, ktera si s tvym bejvalym poridila dite, jednou ji to bude dost mrzet.

    Chcete dite snad oba, ne? Myslim, ze spermiogram se s tim co postupuji nektera devcata neda vubec srovnavat. Takze hlavu vzhuru a snad bude mit tvuj soucasny pritel vic rozumu.

  • jj ten tvuj ex je pěknej magor a sobec!!!i kdyby byl problemek u tebe vsechno se dneska dá řešit většinou je to banalita :-) víš vubec jestli máš ovulaci?používáš ovulační testy? tvuj nynější přítel jiste na vyšetření pujde a pak dr vyšetří i tebe... vyšetření ženy je složitější proto se začíná u chlapa tam je jen jeden zádrhel..bud má dobrý sperma nebo špatný.. takže nejdřív se kontroluje chlap :-) hodně štěstí

  • Já si myslím,pokud není přítel ochotný se nechat vyšetřit, tak není vhodný pro to být otcem... To pro to on nemůže udělat nic? Tak je to vůl. pardon

  • Pokud jste se s prvním snažili o dvítě dva roky a nic a teď s novým partnerem a opět nic (nevím, jak dlouho), tak bych to začala řešit už dávno. Nárok máš po roce neúspěšného snažení. Možná by nebylo na škodu vyměnit doktorku. Bez řečí by ti měla vzít min. krev a nechat z ní udělat hormonální profil. Nebo ti rovnou může napsat doporučení do centra asist. reprodukce, kde si Vás stejně vyšetří oba dva.

  • Mám za sebou hodně dlouhou cestu různých testů a operací, 4x IVF, měsíční lázně - podařilo se po 3,5 letech po umělém. Nemít manžela vedle sebe takového jakého mám, asi bych to nezvládla. Vždycky ho potřebuješ i když jen jako oporu. Nemusíš ho mít u všech kontrol a vyšetření, ale vědět že ho máš a že klidně podstoupí co doktor řekne, je velmi důležité!! Můj byl nazačátku zdravý pak úpadek tak šel na urologii a vše se zase dalo dohromady. Sice nám nikdy nic určitého nezjistili, ale i on musí na vyšetření a to vždycky. Hlavně když jdeš třeba na imunologii, či genetiku. Není to lehká cesta a sama na to být není lehké. O takového chlapa bych nestála. Doufám, že vám to teď vyjde :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist