Proč nerozumím svému tělu?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31548 16.3.2011 20:03

Chtěla bych se zeptat,za půl roku je mi 14 ještě mi nenarostla prsa a mám jen výtoky.Někdy mám takové příznaky jako při menstruaci, tak nechápu co se to s mím tělem děje když jsem to ještě ,,nedostala,, (za to jsem trošku vděčná,protože od kamarádek vím že je to dost nepříjemné) . Od mamky gynekolaga jsem se dozvěděla že do šestnácti je normální nemenstruovat a tak se ptám do kolika je let normální nemít prsa?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • holky, že vás tak trápí zrovna prsa, švagrová do 16 nic a teď bulí, páč má D, prsa jsou velká a táhnou jí, bolí ji záda a kluky ty prsa opravdu až tak zase nezajímají. Dej si na čas, každá jsme jiná a vyvíjíme se jinak. Popravdě, mě začala prsa růst ve 13 a docela jsem se za ně styděla. Nakonec jsem měla B, po kojení jsem spadla na A a co, manžel mě má rád pro to kdo jsem, ne pro prsa:-))))))))))))))))))))))...hlavu vzůru a pmatuj, že středem vesmíru nejsou prsa, ale to, co umíš a jaká jsi a MS buď ráda, že ještě nemáš, opravdu není o co stát:-))))...

  • já jsem MS dostala ve 14, taky už jsem byla celá nedočkavá protože všichni kolem mě jí měly... jako však počkej, to přijde;)... a prsa... když jsem šla na gympl (z 9. třídy j) tak jsem byla skoro plochá:D ... teď mám tak cca B... styděla jsem se, že nemůžu mít ani výstřih, ale najednou prostě narostly.... chce to čas :)

  • Neměj strach, to se ještě může změnit. Prsa do 18 můžou klidně narůst. A co se týče MS, aspoň si užiješ ještě čas bez ní. Já ji dostala 4 měsíce před 15.narozeninami, v prváku na střední.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist