Proč couvnu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175933 8.8.2016 20:22

Ahoj, jsem 18 letá slečna. Jde o to, že když začnu chodit s nějakým klukem, tak to dlouho nevydrží. Není to tím, že by jsem ho málo znala. Začala jsem jsem chodit s klukem, znali jsme se asi půl roku a vše bylo fajn. Pak jsme spolu začaly chodit (něco jsem k němu cítila). Ale do dvou týdnů jsem se s ním rozešla. Pak se to opakovalo znovu s někým jiným. Proč vždy couvnu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk8.8.2016 21:16

    Řekla bych, že jsi prostě do těch kluků nebyla zamilovaná. Kdyby ano, asi bys necouvla, nebo bys věděla, co přesně ti otevřelo oči a proč jsi toho kluka nechtěla.

  • Těžko soudit, možná intuice:-)? Věřím, že kdyby to byl ten pravý a zamilovala ses, žádně couvání nebude...

  • Jestli to boře chápu, rozešla jsi se, ale vlastně nevíš proč? jak jsi to řekla jemu? Něco se ti nezdálo, nebylo to ono? :)

  • Jak je psáno nademnou. Podle mě to zamilovanost nebyla, ta opravdu vypadá jinak a nikam necouváš naopak do všeho se ženeš po hlavě. Takže spíš ti třeba s tím klukem bylo fajn a ty sis řekla proč nejít do vztahu. Ale já bych ti spíš nabízela otázku proč. Být singl není špatný. Co já bych za to občas dala. :D Nemusíš dělit čas speciálně pro přítele a pro kamarádky, aby se ani jeden necítil ukřivděný, nemusíš půlit peníze, přemýšlet o dovolené tak, že tam nemůžu protože on by tam nejel, ale dovolená je to společná, apod. Naopak jsi mladá tak si to užívej. ;-) :-D

  • Myslím, že některé slečny to tak mají, měla jsem kamarádku, tenkrát byla přibližně ve tvém věku a měla stejný problém. Říkala, že ji prostě přestane bavit, když už s tím klukem začne chodit... vždycky na něj dlouho čekala, balila ho a pak do 14 dnů vztah ukončila... No a pak se to jednoho dne zlomilo a najednou to nebyl problém :) Podle mě nejsi ještě vnitřně připravená na vážný vztah, možná se něčeho bojíš... Nechala bych tomu čas, až se objeví ten pravý, tak to ucítíš a najednou to bude v pohodě :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 570 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist