Proč chlap nezarli?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #323738 17.9.2021 13:48

Ahoj holky,
Marně se snažím přijít na to, proč chlap na mě nezarli?
Myslím si, že jsem docela hezká, ale ač se snažím všelijak, prostě nedá na sobě náznak zárlení. Už jsem kvůli tomu udělala X hádek a prostě ani náznak. Pak si připadám, že si mě vůbec neváží, že jsem mu prostě jedno. Že si je mnou až moc jistý. Máme spolu děti a to nás prostě svazuje a tak no.
Ale na jine ženské se kouká
Proč co dělám špatně, poradíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik18.9.2021 10:12

    Jde vidět, že nemáš zdravé sebevědomí. Protože, kdyby jsi ho měla, nemáš zapotřebí, aby na tebe manžel žárlil. Říká ti třeba, jak jsi hezká? Že ti to sluší? Že tě má rád, taková jaká jsi? Pokud ne, tak to muži řekni, že bys to ráda slyšela. Ony hádky o tom, že nežárlí nebo že ty žárlíš a on ne, jsou naprosto zbytečné a klidně mohou rozbít vztah. Má rada zní, měj se ráda takovou jaká jsi, důvěřujte jeden druhému a komunikujte spolu bez hádek. Myslím, že kdybyste neměli děti, tak už spolu nejste, protože žádný normální muž nestojí o žárlivé scény.

  • doporučím být ráda, že to není žárlivec. neumíte si představit jaké peklo by jste s ním mohla mít.
    je možné že zdravě žárlí, ale věří vám, že to nebudete zneužívat, když vám nedělá žárlivé scény.

  • diskutt17.9.2021 15:15

    Dobrý den, z pohledu chlapa... někteří prostě nejsou žárliví, nemají uvnitř ten majetnický pocit "s touhle hračkou si hraju já a nikdo jiný se na ní ani nepodívá". S tím jestli si Vás váží nebo ne to nemá vůbec nic společného, on k tomu prostě může přistupovat takhle s klidem, nebo prostě nechce vypadat jako žárlivec. Vyvolávat kvůli tomu hádky je zbytečné a hloupé a mohlo by se Vám to jednou vymstít/vrátit.
    Pokud se kvůli tomu cítíte, že si Vás neváží a chcete se cítit lépe, prostě mu to s klidem řekněte...bez konfliktu. Ale musíte mu říct, CO má udělat proto, abyste měla lepší pocit. Ale ani tak od toho nečekejte zázraky, jestli je to jeho přirozené chování, on kvůli tomu svou povahu měnit nebude, nebo ne upřímně a dlouhodobě. Hádkama ho můžete jen poštvat proti sobě, protože nebude chápat, o co Vám jako jde?! Váš vztah se zhorší a co hůř, nic tím nezměníte.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 486 odpovědí a 409 678 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist