Proč

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34877 7.12.2011 12:49

Proč mi nejde vložit dotaz ? :-(

Tak to dám sem: V jakém věku a na jakém místě se u vašeho dítka objevil poprvé atopický ekzém ? Já ho sem tam ještě mám, ale pamatuji si, až jsem byla velká a měla jsem ho v kloubních jamkách. Ale prvně se objevuje myslím na obličeji jsem četla ...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejak nechapu, kde mas problem. Vzdyt si sem dotaz vlozila... A ekzem, tak ten jsem mela myslim poprve asi v 8 v kloubnich jamkach. Jestli driv uz jako mimco, o tom nic nevim, to bych se musela zeptat mamky, ale nikdy o tom nemluvila. Zacala jsem an nej trpet jako dite, v puberte mi zmizel a objevil se znova v 16 a od te doby se me drzi.

  • u syna někdy kolem 5-6 měsíce, ale bylo to v létě a ještě takové nejednoznačné, doktorka to sice jako atop. ekzém nazvala díky rodinné anamnéze, ale nejsem si tím ani tak jistá, protože se mu to nevrací a neopakuje.

  • lulatko7.12.2011 13:25

    Dceři se objevil kolem 6.-7. měsíce koncem zimy, kdy se obecně atopák prý horší. Nárty, podkolenní jamky, tam ho více-méně má doteď (1,5 roku), když se tenkrát objevil, měla fleky i na předloktí. Zcela se ho zatím nezbavila, pořád je na těch nártech a občas pod koleny, ale aspoň se to nehorší.

  • Mně také jako miminku, hned do prvního roku života.. Měla jsem ho na obličeji, za krkem, na rukách a nohách.. A bojuju si ním až do teď.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist