Problémy se sexem v těhu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60852 29.6.2012 8:58

Ahoj holky, mám takový zvláštní problém a ráda bych zjistila, jestli se někdo s něčím podobným taky setkal... Dost mě to trápí a pořád nad tím musím přemýšlet, i když si říkám, že počkám po porodu a bude to snad dobrý. Prostě a jednoduše můj manžel má problém se sexem v těhotenství.. už jsem v devátém měsící a za celé těhotrnství jsem spolu spali.. tak maximálně jednoou za měsíc.. a to nééé většinou spali v pravém slova smyslu bohužel... většinou mu stačí, když mu ho vykouřím a je zas na měsíc spokojenej... Jsem z toho úplně šílená, dřív jsme nikdy se sexem problémy neměla a byla jsem zvyklá, že na mě má pořád chuť. Nemohla jsem před ním projít nahá aby mu nestál a něco nechtěl a teď nic :'-( Dvakrát jsem se s ním o tom snažila mluvit ale vždycky mi řekne, že řádný problém nemá a že se jenom bojí o miminko... že to zkusí napravit ale pak stejně nic :'-( Jsem z toho opravdu moc zoufalá... Když jsem byli třeba spolu o víkendu pryč, tak to náladu měl oba dva dny ale když jsem doma, tak nic.. je jasný, že si to vynahrazuje nějak jinak :-( Potřebuju se hlavně někomu vypovídat ale za každou zkušenost či názor budu vděčná. Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • maxice29.6.2012 9:13

    Ahoj, z toho si nic nedělej, můj manžel je na tom úplně stejně, jsem ve 24tt a nespíme spolu vůbec, ne že bych já nechtěla,ale on se prostě bojí, to je celé,tak ho nenutím :-)

  • Ahoj, možná je to opravdu tím, že má předsudky a nechce to kvůli mimču. Můžeš mu stokrát vysvětlit, že se ho nedotkne, že mu nijak neublíží, ale pokud to má v hlavě tak nastavený, tak mu to bude prostě vadit. Vydrželi jste to už dlouho, jsi v devátém měsíci, tak bych ti poradila ať se na to vykašleš a počkáš až budete moct po porodu, snad se to vrátí do starých kolejí. Pokud ti nechybí intimita celkově (tím myslím třeba jen pohlazení, pusa, nebo objetí) a chybí jen sex, tak to neřeš. Ani to s ním už neprobírej a nemluv s ním o tom, možná tu bude psát spousta holek ať si s ním promluvíš, ale chlapi moc tyhle debaty rádi nemají a pokud ses s ním už o tom bavila jednou nebo víckrát, tak to je víc než dost, teď už to bude jeho mužský mozek brát jako stížnost, výčitky a to bude mít přesně opačný výsledek. Aby ti pak jednou neřekl, že nemá chuť protože se ho do toho snažíš pořád tlačit a ne kvůli mimču, to by byl horší scénář a jde z toho stěží ven. (ne přímo, ale vlastní zkušenost). Tak už to ten měsíc vydrž a netlač na něj ;-). Pokud se to po porodu nezlepší a nebude to jen nedostatkem času v důsledku péče o mimčo, tak pak bych to řešila.
    Teď ještě poslední věc, nemyslím to nijak zle, ani jako urážku nebo něco, ...jen mě napadla možnost, že ho s větším bříškem možná tolik nepřitahuješ jako předtím, jistě tě miluje, na mimčo se těší, s bříškem se mazlí a povídá a je šťastnej, ale to sexuální vzrušení může být jiný, neříkám, že se mu nelíbíš, ale třeba ho to tolik nevzruší a to bych mu ani nezazlívala a neviděla v tom nic špatného. Možná je natolik vnímavý a citlivý, že ti to nechce říct a řekne, že nechce ublížit mimču. Já ho neznám, jen mě to napadlo jako další možný důvod a po porodu to bude jistě v pohodě ;-).

  • Ahoj, možná manžela po porodu pochopíš, až zjistíš, že zase vůbec nemáš chuť ty :-)

  • petulinkaa1329.6.2012 10:00

    Tak my se sexem neskoncili,mam na nej chut a manželovi to nevadi,ale jak to bude v pozdejsim stadiu to nevim,ale myslim si,ze manzela to neodradí a doufam,ze me taky ne,protoze to potrebuju vic :-D zatim jsem v 6tt.

  • ahojky, to mě připadá jako já před skoro 3 lety, jsem psala stejně, manžel se bál o miminko, a po porodu už zase byl celý v elánu a chtěl to furt, bohužel ten čas si najít pro sebe není tak jednoduché. Ale vše bude dobré neboj, já ty chlapi aj chápu v poseldním měsíci -jelikož Petřík byl hodně dole jsem i já cítila hlavičku když jsem tam zajela prsty - takmoc naléhal. Takže i mě to přišlo divné :-) Přeji pěkný den

  • já sem teprve v 27tt ale ani u nás to není se sexem žádná sláva. sice by chut občas byla, ale stejně je tam únava a tak večer padnu a spím :( manžel má taky občas strach, jestli to mimču neublíží )a to není jeho první mimčo). s bříškem se mu líbím a prý čím dál víc, i když já si začínám připadat jak velryba :D ale to bříško už přece jen zavazet začalo ..a máme bříško oba :-p :D řekla bych, že by jsi možná mohla být i ráda, že tolik nechce, protože naopak jsou chlapi, kteří vyžadují stejnou intenzitu i když je ženská těhotná a nemá na to třeba tolik chutě. zkusila jsi být někdy sama aktivní natolik, aby jsi ho přesvědčila, že máš chut i Ty? něco ve stylu - ty sice nechceš, ale já bych chtěla, tak dneska budu aktivní já ;-)

  • Martasek8929.6.2012 13:47

    Tak u nás problém nebyl ani v těhu, ani po porodu a to mám jizvu po nástřihu :) Až téměř do porodu sex v pohodě. Četnost jako vždy, ani méně, ani více. Po porodu 30.den už jsme to zkusili a žádný problém :) Takže být bez chuti na sex, nebo aby se manžel bál sexu při těhu, to neznám :) Spíš se vždycky smál, že chudák dítě, když tam tak šťouchá :D

  • tak u nas je to tak,že o mimi se bojím spíš já a manžel ten ma chut pořád. vždycky když mu říkám že se prcek nějak nehýbe,tak říká že do něj musíme stouchnout:-D je to sranda. ikdyž bych sex mít vůbec nemusela,tak manželovi věřím že malej i po sexu bude v poho. sama vím že se mu nic stát nemůže ale pocit :-)je pocit

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist