Problémy s tampóny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394306 22.6.2018 9:04

Zdravím, je mi 12 a jedu na víkend k tátovi a nevlastní matce. Mají bazén a já to zrovna dostala. Normálně bych do toho bazénu nešla, nepoužívám tampóny, bolí mě to při zavadění, ani se tam nedostanu. Jenomže u nevlastní matky 'výmluva' tipu: "Do bazénu nejdu, mám mensky a tampony mě bolí" neexistuje. Už několikrát jsem použila takovou (nebo aspoň podobno) 'výmluvu' a vždy mi odpoví něco ve stylu: "To je tvoje chyba" nebo "Kdybys to trénovala, tak problémy nemáš"
Všichni mi říkají, že jsem na tampony mladá a ať si s tím nelámu hlavu, ale mě už to fakt štve, nemám důvod k tomu nosit tampony až na ni. Co byste udělaly? Už jsem to řekla svojí pravé mamce, jenže ta jí domluvit nemůže, protože by potom byla zase hnusná nevlastní máma na mě, že melu hovadiny... Mam se radši doopravdy naučit s tamponem? Není fakt brzo? Děkuju za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak ji proste odpovez "ano, je to muj problem, proste je nepouzivam a kvuli tobe to menit nehodlam." a vic bych se s ni o tom nebavila. Navic ji jen muzes rict ze se ti do bazenu proste nechce. Nutit te nemuze. A kdyz bude tak proste zajdi za tatou a rekni o tom jemu.

  • Nevidím důvod,proč by ses měla naučit na tampony,když Ti vyhovují vložky a nevadí Ti,že do bazenu nepůjdeš. Tátova přítelkyně nemá právo rozhodovat,zda je budeš nosit nebo ne. Je to opravdu jen tvůj "problém". Slušně jí řekni,že Ti nevyhovují a prostě je nechceš a že ti nevadí,že se koupat nebudeš.

  • Risu22.6.2018 9:26


    No, pokud jsou ti tampony neprijemne, tak je nenos. Ja je zvladla jakztakz obcas pouzit az nekdy v 16 a ani s nima jsem si do vody netroufla, proste jsem se pri MS nekoupala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 426 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist