Problémy s přítelem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408710 15.2.2021 6:42

Zdravím, jsme spolu 4, měsíce, ale chodili jsme spolu na střední, patřil k mým nejlepším kamarádům. Je to asi ten nejhodnější člověk, kterého jsem kdy poznala. Vím, že by mě nikdy nepodvedl. Při společném nástupu na VŠ se ale začal dost bavit s jednou ženou, která by dříve spadala přesně k jeho typům. (V minulém vztahu dostal takovou podpásovku, že mi říkal, že už by s takovou holkou nikdy nebyl) Já byla v předešlém vztahu podváděna, a tak mÁm dost velký problém s důvěrou. S touto holkou si píšou každý den a schází se, aniž by mi to říkal. Podívala jsem se mu na zprávy. Jenže nic nenaznačuje, že by spolu něco měli. Vždycky se bavil víc s holkama. Mně to prostě jen nepřijde v pořádku. Poraďte mi prosím. Nikdy jsem si nikým ve vztahu tak nerozuměla, už spolu plánujeme budoucnost, jde to samo. Nechci ho ztratit kvůli mému strašně přehnanému žárlení. Btw už jsme se o ní bavili tolikrát, že začal být naštvaný, že ho házím do stejného pytle s ex, a to přitom ani nic neudělal.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack15.2.2021 10:27

    Neházej ho do stejného pytle s ex, ale každodenní psaní a setkávání s jinou ženou určitě není normální.
    Vysvětli mu, že se ti to zdá divné a nemáš nic proti tomu, pokud si občas napíší "jak jde život" nebo se jednou za čas sejdou (s tebou nebo bez tebe - čistě kamarádsky).
    Ale nenechávala bych si svoje pocity pro sebe - jen se vyvaruj hysterickým scénám. :-)

  • Komunikovat, komunikovat. Narovinu bych se svěřila se svými pocity, že zkrátka tvůj ex ti narušil tu důvěru a musíš si ji vybudovat zpět, řekla bych mu, jak se cítím. Rozhodně bych mu ale kontakt s jeho kamarádkou nezakazovala, já bych jen stála o to, ať mi to říká. S přítelem si říkáme vše, on chodí ven s kamarádkami, já se svými kamarády. Tím jsme si mezi sebou vytvořili důvěru a nemusíme si o tom lhát :-)

  • Nezlob se ale také bych to netolerovala jako ty a to nemám problém s zárlenim. Ale kdyby sis tak psala a scházela se s jiným mužem ty co by asi dělal??? Myslím že tento kluk nemá ještě jasno co chce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist