Problémy s početím

Otázku položila: A.t.i 27.9.2011 10:17

Ahoj holky, už půl roku se snažíme s manželem neúspěšně o mimi. Já vím, že to není tak dlouhá doba, ale začínám být z toho pomalu nervozní. Ovulační test si sice nedělám, ale snažíme se opravdu pravidelně, takže do plodných dnů jsme se již trefit museli. Antikoncepci neberu více než rok, takže v tom by snad neměl být problém. U prvního syna (2,5) jsem otěhotněla třetí měsíc po vysazení a to jsme se ani nesnažili, nechali jsme věcem volný průběh. Bohužel však při porodu došlo ke komplikacem a musela jsem na akutního císaře. Asi je to blbost, ale napadá mne, jestli se tím "ve vnitř" nemohlo něco poškodit a kvůli tomu nemůžeme počít. Mně je 23 a manželovi 25, takže bychom snad mohli být jinak ještě zdraví. Nemáte s tím některá zkušenosti? Děkuji za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, půl roku je fakt kratka doba. pry rok snazeni je na leceni.jinak muzes se zeptat gynekologa co by ti poradil. mozna je v tom ten stres ze na to porad myslis. mozna by chtelo nechat tomu zase volny prubeh. pohl. styk ma byt po 2 nebo 3dnech. a treba koureni nebo alkohol snizuje plodnost.a to nejen tvoje ale i pritele.

  • My se snažili 5 měs. tak vim jak ti je, většinou ta "finální" poloha byla, žepřítel byl na mě, klasika misionář a jednou jedinkrát byla poloha zezadu a jsem v 9tt, nevím jestli je to díky tomu, ale mám hodně kamarádek, co do toho přišly "zezadu":-) zkuste a uvidíš, ale nebuď zoufalá ono se to určitě povede:-) a zkuste vitamíny manžel i ty můžete Ečko....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist