Problém ve vztahu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #194761 23.6.2019 14:53

Dobrý den, mám problém. Letos mi bude 26 let, a založila sem si na netu jednu seznamku a našel si mě tam jeden mladý muž, kterému letos bude 30 let. Já sem nikdy žádný vztah neměla a ani on nikdy neměl žádný vztah. Nechodíme ani jeden mezi lidi, tak sme si založili seznamku. On března si s ním píšu - byli sme spolu v květnu jednou venku - ale když sem za ním jela tak sem doma řekla, že jedu něco koupit že to mám vyhlídnutý v letáku. Prostě sem na to neměla mamce říct, že jedu za klukem. A nyní máme spolu jít za nějakou chvilku znovu ven, a to budu mamce muset už říct pravdu že jedu za ním. Ale nevím, jak jí to mám říct :( Mám strach z toho, že mi nadá nebo že mi to zakáže :( Že mi řekne, že se nemám s nikým z netu scházet že je to nějakej pedofil ... :( Prstě je to fajn kluk a já se s ním chci znovu sejít, akorád nevím jak jí to mám říct :( Mám strach jí to říct :( Prosím proto o radu :) Jsem do něho zamilovaná i on do mě ... Ale bojí se reakce matky že mi to nedovolí za ním jet a scházet se s ním :(

holky poradíte mi prosím pořádně? příští týden jdeme spolu na rande … a mám strach to doma říct že s ním půjdu ven ….. nevím proč mám takový nervy z toho to matce říct :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simea23.6.2019 15:27

    Bude ti 26 nebo 16? Pokud si sama vyděláváš, matka ti nemá co mluvit do toho s kým se máš nebo nemáš scházet ani v tomto věku něco zakazovat.

  • HaSha23.6.2019 15:41

    Jestli ti bude 26, tak z pedofila fakt mít strach nemusíš :) Stejně tak nemusíš mamce vykládat celý příběh se seznamkou na internetu. Potkala si kluka, zbytek je tvoje věc. (Pokud je ti skoro 16 a šlo o překlep, tak je situace jiná, protože za tebe nese mamka odpovědnost.)

  • Prepáč, ale toto nie je normálne. A to mám brata, čo má po 30ke, žije s mamou a tá mu do všetkého kecá... A stále mi to nepripadá normálne. Tebe áno? Do práce nechodíš?

    Iné ženy v tvojom veku sú už vydaté, tak prečo by si sa mala spovedať svojej mame?

  • Nechápu, co je spatneho na tom, jit s klukem ven, zvlášť v tomto veku. Na dovoleni bych se neptala, pouze bych to oznamila. A začala bych premyslet nad tim, jestli budu dalších par let pod dohledem a rozhodovanim matky, nebo se začnu osamostatnovat aspoň tak, ze budu chodit ven, aniž bych si brala povoleni na vycházky. Maminka te snad nechce mit do padesáti na krku a jako každá normální mama by ti mela prat vztah. Je to tvůj zivot, ona uz si ten svůj zařídila.

  • A čo ti asi ešte poradiť? Máš 26 a riešiš to ako 13ka čo dostala prvý menzes. Je to tvoj život. Povedz jej to, keď sa na to budeš cítiť. Ježiši. Ja som pred týždňom v sobotu večer volala mame, že na druhý deň odlietam na niekoľko dní do Barcelony. Sama. Na vlastnú päsť. Nechápem, čo je na tom? Hádam si už dosť veľké dievča na to, aby si robila vlastné rozhodnutia?

  • Ja te celkem chapu. Prvni vazny vztah jsem mela v 28 letech. Ale mamce jsem hned rekla, ze jdu na rande s klukem s netu. Ale ty obavy jak to vezme chapu i v tech letech. Ja byla s mamkou sama. Pracovala jsem. Mamka trpela tezkymi depresemi se sebevražedný sklony, takze pro ni bylo tezke, ze uz chci být i s někým jinym, vikendy travit u pritele. A pak na stěhování jsem ji pripravovala dlouho.
    Jinak kdyz nechces nemusis rikat, ze jsi ho poznala na netu. Muzes rict, ze jsi ho potkala cestou do skoly, prace, v obchode, v mhd, kdekoli. Preci nejsi doma nonstop a sem tsm ven jdes. Ale ať uz se bojis reakce, je to tvuj zivot a je ken na tobe, jestli se sejdete. Dovoleni nepotřebuješ. Delej veci tak, abys byla spokojená ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist