Problém v lásce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #110516 8.5.2013 13:27

Ahoj,
potřebovala bych poradit. Nejlépe z vlastních zkušeností, ale kdyby ne tak prostě alespoň nějaký návrh. Jsem zoufalá. Prosím, přečtěte si tohle celé a poraďte mi. :( Takže. jsem v 9. třídě, je mi 15. Minulý rok (když jsem byla v 8. třídě), tak jsem se seznámila s bývalým deváťákem. Chodili jsem spolu přes letní prázdniny ven a mě to časem omrzelo a nechtěla jsem s nim nic mít a smazala si ho odevšud, ale tím to neskončilo. Pak mi došlo co jsem udělala a šla jsem se mu omluvit, pak se z toho nějak stalo to že jsme spolu začali chodit, bylo to v říjnu a začátkem prosince jsme se rozešli, bylo nám, myslím že oběma dost špatně a dali jsme se na začátku ledna opět dohromady, tento vztah nám vydržel 2 dny a pak jsme si řekli že to nemá cenu, ale po týdnu jsme spolu zase začali chodit. Trvalo to do února, kdy jsme se rozešli s tím, že budeme pouze kamarádi. Všechno klapalo a bylo v pohodě, ale napsala jsem mu že ho miluju a že nevim co mám dělat, a on že možná mě taky ještě částí svého já miluje, ale už má v životě někoho jiného. A pak jsme se domluvili, že bude nejlepší, když se nebudeme vídat, když na sebe jednoduše zapomeneme, ale to nešlo a včera jsem mu volala (byl to týden, co jsem se nebavili) a on měl hlasovou schránku a pak mi volal zpátky a já jsem to nebrala, nevěděla jsem co bych mu řekla. Pak jsme se maličko chytli, kůli blbosti. Ale prostě. Pořád ho miluju a nemůžu bejt bez něho a nevím co mám dělat, protože už je to rok a mám na něj šíleně moc vzpomínek a nic mi nepomáhá na něj zapomenout. Mám nutkání každej večer mu volat a psát. Povídat si s nim. Ale prostě to už asi nejde:( vůbec nevím co mám dělat..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • alzbetadungelova8.5.2013 22:36

    Ahoj,odpovedam preto,lebo som nieco podobne prezila. Mala som takyto vztah 4 roky. Nakoniec to vyzeralo slubne. Boli sme zasnubeni, no ani jeden z nas nebol stastni. Casom som zistila,ze ma podvadza s inou. Chcela som sa s nim rozist,ale ako si povedala spomienky su velmi silne. Tak som sa trapila cele mesiace. Nakoniec som sa rozhodla oslobodit. Povedala som si,ze uz sa nechcem stale umarat myslienkami co robi a kde je. Zacala som cvicit, venovat sa svojim konickom. Uplne som ho vypustila zo zivota. I ked to bolo tazke. Stale som k nemu nieco citila, odmietla som sa ponizovat, nechcela som byt stale len ja iniciatorom vztahu. Po par mesiacoch som sa dala dokopy s jednym kamaratom o ktorom som sa vyjadrila,ze by som s nim nikdy nechodila,pretoze je pre mna ako brat :) Teraz sme uz 2 roky spolu a pol roka sme zosobaseni. Pokial necitis vo vztahu slobodu a pokoj,nie je to ten spravny pre Teba. Nikto ti nezakaze pokusat sa s nim dat do kopy, ale budes sama pred sebou stracat svoju hodnotu. Zavidim Ti,ze si este v case kedy to mozes stopnut a zacat zit svoj zivot. Ja som po tych rokoch mala pokazeny zivot natolko,ze uz som nechcela zit. Zacni si vazit sama seba. Naber odvahu a zacni zit svoj zivot. Muzov aj tak najviac pritahuju zeny,ktore ich odmietaju. Cim viac sa im plazis popred nohy,tym viac Ta dokopu. Ale daj im kosom a budu Ta obletovat ako vcielky med. Ver mi ak je to ten pravi tak sa spamata a vrati sa, ak nie tak casom najdes toho praveho,co Ta urobi stastnou. Drzim prsty, nech sa rozhodnes akokolvek.

  • petulinkaa138.5.2013 13:56

    No jestli jste se tolikrat rozesli a kort po takovych chvilich tak to je asi divny ne? co toho bylo duvodem? pokud by jste se milovali,tak spolu prece vydrzite ne? a stali by jste jeden o druheho a nerikali si tisickrát,že budete kamaradi,ale tohle mi prijde takovy jo a ne,nevim,kazdopadne nutkani je normalni,na tohle je jediny - čas! den odedne to bude lepsi a lepsi,ale musis se tim prestat tak trapit.

  • Já nevím, možná jste ještě dost mladí a takový vztah, když se x krát rozejdete a zase sejdete kor třeba po dvou dnech,to nemá smysl, přijde mi, že ještě nejste nejspíš vyzrálí na vztah.
    Asi bych to nechala být, časem to přejde a třeba až budete starší, tak to bude lepší.
    Asi to není to, co jsi chtěla slyšet, ale jak se říká, slepované vzahy moc nefungují, možná jen, když si člověk dá jednu pauzu a pak třeba vztah pokračuje, protože si uvědomí, že spolu chtějí být.

  • JanaRad9.5.2013 6:49

    Mám stejně starou dcerku, ale takové problémy zatím nemá. Kluci ji ještě naštěstí moc neberou. Ale uvažuj - jsi v devítce, takže příští rok jdeš na něajou střední školu. nechej si volné pole pro nějakého jiného kluka, tento o tebe vůbec nestojí!!!! Být tebou, nechám si přes prázdniny čas na zotavení po nepovedeném vztahu a pak se budu připravovat na dašlí. Přemýšlej, proč tento vztah nevyšel. Pominu-li váš věk (jste příliš mladí), asi tě ten kluk nemá moc rád, bylas pro něho jen rozptýlení na chvilku. Vztah už nelep, nebude stát za nic a ty jen ukážeš, jak jsi na něm závislá a neschopná samostatného života. Takže se na něho vykašli, ač tito bude připadat těžké a věř tomu, že na tebe někde čeká kluk, který si tvou lásku zaslouží!!!!!:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist