Problém se vzhledem intimních partií

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398848 12.3.2019 16:08

Ahoj, vím, že je toto velmi soukromý dotaz, ale nevím komu jsem se s tím měla svěřit. Je mi 14 let. Asi tak ve 12 letech se mi to tam dole začalo úplně měnit. Nevím vůbec proč, ale prostě to vypadá úplně jinak. Mám jeden malý stydký pysk o pár centimetrů větší, než druhý. Bála jsem se to říct mamce a bojím se, jak na to bude reagovat gynekolog a případně i budoucí přítel. Je to normální? Má to tak více žen? A jak na to bude reagovat gynekolog? Předem děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu12.3.2019 16:13

    Gyndari to bude uplne sumak. A normalni to je, dokonala symetrie neexistuje. A logicky se ti meni telo, dospivas a z decka rozte zenska ;)

  • Kamkri12.3.2019 18:25

    Bud v klidu: doktor je zvykly a je mu to jedno .. a pritel bude z tveho (nejen) rozkroku naprosto na vetvi a nejake nesoumernosti si ani nevsimne- a pokud vsimne, bude na vetvi i tak. Chlapi nejsou takovi detailisti, resi spis celek.

  • Léta mě trápila podobná věc. Prsa mi začaly růst hodně brzo (asi v 6 letech), ale levý bylo furt menší než to pravý. I pak později v pubertě i po pubertě. Teď je mi 20 a trápilo mě to tak hodně ještě nedávno. Teď mě spíš štve, že mi podprsenka na jedný straně trčí a pod uplým tričkem je to vidět, ale co :D 3 roky mám přítele a když jsem se mu svěřila s tím, co mě trápí, že jediná šance je plastika (jenom toho menšího, aby se to dorovnalo.. prsa mám malý, ale větší nechci :D), tak mi vynadal, že se mu takhle líbí a že se mám opovážit na plastiku vůbec myslet :D A jeden pysk mám taky větší než druhej a zatím to nikdo nekomentoval :) Že je prso nebo pysk (nebo jiná část těla) na jedný straně větší než na druhý je úplně normální, nic si z toho nedělej. :)

  • macicekkajik12.3.2019 16:15

    Ahoj, měnit se budeš ještě pár let. Je ti teprve 14 let a začínáš dospívat v ženu. Vydrž, ono se to může ještě změnit. Měj se ráda taková jaká jsi a věř, že gynekolog je zvyklý na ledacos a když tě partner bude milovat tak se vším.

  • svija12.3.2019 17:10

    Taky si myslím, že se to ještě může upravit, jak rosteš a dospíváš. A i kdyby ne, tak pro gynekologa to nebude nic neobvyklého a budoucí přítel tě zcela jistě nebude hodnotit podle vzhledu v této oblasti (a jestli ano, je to trouba). A mamce se klidně svěř, jestli máte dobrý vztah, tak ti poradí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist