Problém se uspokojit rukou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #405102 24.10.2020 22:01

Dobrý večer. Mám takový problém při uspokojování se rukou. Vždy mám chuť se rukou udělat, jsem dost vlhká, ale když si tam sáhnu a prsty se "pohladím" tak mi stačí max. 2 minuty a můžu ruku zase vytáhnout, aniž bych prsty zasunula. Jako kdyby mě to už ani nebavilo, nic necítila.. nevím. A když už teda se dělám déle, tak vůbec nepoznám, jestli jsem se udělala, nebo ne. Přijde mi, že to sama neumím. Když do sebe něco zasunu, tak to taky nějak extra neprožívám, nic to semnou nedělá.
Když mě prstil přítel, tak se mi to líbilo hodně a rozhodně déle než 2 minuty :D :)
Může mi někdo poradit, abych si to užila více a zabralo mi to více času? A taky jak poznám, že "už jsem" ? Moc děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ten pocit kdyz prijde tak poznas. Za me neni nic k vemu bych to přirovnala :D je to hrozne originalni pocit. Jinak ja se sama zasouvanim prstu taky neudelam, kdyz si to delam sama tak zasadne drazdenim klitorisu :-) nejlepe ve sprse.
    Zkousej a uvidis, neni jediny zpusob jak to delat. :-)

  • Ja by som to prirovnala k pocitu, ako keď ti je strašne zima a zrazu prídeš do tepla 😁 Prejde tebou taká príjemná vlna. Fakt sa to nedá zameniť. A ako už bolo spomenuté, hrať sa treba s klitorisom. Vagína sama o sebe potrebuje viac času a stimulácie, a mnohé ženy sa vaginálne ani nedokážu uspokojiť. Takže buď len klitoris alebo oboje... Možno budeš potom aj prekvapená, ako rýchlo ten orgazmus príde 😉

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist