Problém s váhou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419320 5.4.2019 11:20

Dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat zda je váha 42 kg při výšce 162cm moc hubená? Je pravda že mám nepravidelný měsíčky, silné menstruace, mám chuť k jídlu ale když si dám někde v restauraci jídlo tak si pár krát ďobnu a už nemůžu, pak to vypadá že mi jídlo nechutná a to jídlo jím třeba až na potřetí. Chci se zeptat nevíte jak rychle nabrat pár kilo ale nechci se plácat čipsy, coca colou atd, .. Sem také bledá, děkuji za Vaše rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri5.4.2019 12:26

    Ano, na 162cm je 42kg malo. Zdrave vahy dosahnes (a si ji i udrzis), kdyz budes jist 5x-6x denne male porce. Na Colu a Chipsy zapomen, to neni k nicemu dobre. Jez normalni jidlo vcetne ovoce a zeleniny. Pokud nemas zadny zdravotni problem, nemel by ti pravidelny prisun jidla delat problem.

  • Nevim kolik ti je, ale ja asi tak do 25let mela pri 167cm vahu 48kg.Mohla jsem jist kde co a často a nepribrala jsem. Dokonce mi doktor napsal i leky které dava anorektickam, ze fakt zvýší chut na jidlo. Jedla jsem nonstop a nepribrala jsem. Ted mam 34 let a vážím 56kg. Kolem tech 28let to slo přirozeně postupne samo.Ale vzdy jsem se citila dobre. Ale jestli jsi unavena, pobledla, tak navstiv lekare.

  • Ak nezješ veľa naraz je naozaj ideálne teda jesť častejšie (a samozrejme pestro). Ak si nevieš dať rady, kľudne oslov aj svojho lekára, môže pomôcť posunom na diabetológa, prípadne spraví aj vyšetrenia. Keby si jedla veľa, cítila sa dobre, tak by nebolo potrebné to riešiť, ale podľa popisu úprimne vidím problém... Mne inak apetít zvýšilo aj cvičenie, ale vzhľadom na to, že sa necítiš dobre by som to nechala až po porade s lekárom...

  • macicekkajik5.4.2019 21:03

    Ahoj, na přibrání pomáhají pivovarské kvasnice. Obsahují hodně vitamínů B a zvyšují chuť k jídlu. Dají se koupit v lékárně. Když k tomu budeš jíst zdravě, určitě ti prospějí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist