Problém s prvním sexem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26452 26.6.2012 14:58

Ahoj holky.. Moc vás prosím o radu, protože mě opravdu vyděsila první sexuální zkušenost.. Vůbec se do mě nemohl dostat a mě to fakt šíleně bolelo.. O pár dní později jsem dostala MS a ani tampón mi nešel zavést! Jakoby jsem ty svaly měla hrozně stažené a přitom se mi nic podobného před tím nestalo.. Prosím jenom mi řekněte, že to takhle nebude pořád :(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ne, nebude to takhle pořád. ;) I do mě se přítel nemohl dostat. Zkoušeli jsme to párkrát, ale nikdy do mě nepronikl, až jednou, když jsem se pořádně uvolnila, dali jsme si záležet na předehře a pak to šlo dobře. ;)
    Můžete také koupit lubrikační gel, s ním by to mělo jít snadněji. ;)

  • takhle to pořád nebude, neboj, možná jsi měla strach a třeba jsi si to ani neuvědomovala a prostě jsi byla sevřená. Zkuste si koupit lubrikační gel, dejte si záležet na předehře, atmošce atd. Hlavně na to zkus nemyslet, protože když na to budeš myslet, bude tě to stresovat a zbytečně vám to pak nepůjde...držím pěsti a ať je to pro vás hezké a ne bolestivé a stresující!!!

  • eva11126.6.2012 16:58

    Opravdu se ničeho neboj :-) příště to určitě už bude lepší musíš se hodně uvolnit žádný stres a nemyslet na to,ale hlavně si dejte dlouhou předehru a pro jistotu použijte lubrikační gel a uvidíš že to půjde hodně štěstí:-)

  • Ahoj, já s tím mám určitou zkušenost a doufám, že to nebude zrovna tvůj případ. Já trpím částečným vaginismem, to je to, že se ti stáhnou svaly, které vůlí neovládáš a proniknutí bolí, nebo vůbec nejde. V tvém případě se o to určitě zatím nejedná, jen tě chci upozornit, že si to můžeš sama způsobit, pokud na to budeš myslet a příliš se snažit, nebo to zkoušet i když to bude bolet. Já to mám způsobené ze špatné prvotní zkušenosti, kdy jsem k sexu byla dotlačena, ale objektivně ti můžu říct, že jsem si to tisíckrát zhoršila sama, protože jsem se snažila aby to šlo, mnohdy zatla zuby a časem si zvykla na to, že sex prostě bolí a to je chyba, teď už si bez sexuologa nepomůžu. A je to dlouhá cesta.
    Zkus to, co radí holky a dej si velký pozor ať netlačíš na pilu, ať ti to není nepříjemné, to radši přestaňte a s přítelem hodně komunikuj. Pokud bude sex nepříjemný nebo tě bude bolet, může to být příště o to horší, takže se k tomu nenech přemlouvat a neříkej si "je to nepříjemný, ale aspon to jde", to je chyba.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist