Problém s přítelem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #261922 4.11.2019 9:52

Ahoj všem. Mám přítele 9rok s toho máme dvě děti 3,5a7,5 let. Nevím kde začít aby jste mě trochu pochopili.Ze začátku vztahu to bylo hezky, milovali jsme se, prostě vše co ke vztahu patří. Po půl roce jsem otěhotněla přes antikoncepci a zjistila jsem to, až když jsem si to musela nechat. Po porodu to bylo docela fajn, přítel mi pomáhal jak mohl, ale po pár měsících začal pít a chodit k sousedovi, takže mi domů chodil pripitej a vždycky se nechoval hezky. Vždycky jsem se přes to přenesla a nechala to být, nějak jsem mu to nevycitala. Potom vztah byl zase krasnej a řekli jsme si, že si uděláme jeste jedno mimčo. Po roce jsem otěhotněla a bylo všechno v pohodě. Jenže po porodu se začal chovat jak hulvat. Dcerka měla nemocný očička, tak jsme furt jezdili na vyplachy kanálu a nelepsilo se jí to, tak dostala atb po 8h.vychazelo to zrovna v 10h večer a dcerku jsem vždy musela budit, přítel se začal chovat hrozně, začal mi nadávat ať se proberu a že jsem na palici atd. Hrozně mi ublížil jak mi nadával,. Jenže já blbá mu vždycky všechno odpustila. Ale teď před měsícem a půl jsme byli spolu na oslavě a že pojedem na diskotéku, děti jsme měli na hlídání a já byla ráda, že jsem ho mohla konečně někam vytáhnout, jenže se to zvtrtlo. Přítel se opil a byl hnusnej, nemůže pít panáky, protože mu to nedělá dobře a já mu řekla, že panáky pít nebude. Začal se chovat hrozně, že ho hlídám a že sem mu zkazila večer atd. No nic, tak jsme se nak bavili az mu najednou prelitlo v hlavě a začal furt mluvit nesmysli, řekla jsem mu ať je ticho a ať nic neřeší. Jenže to bylo ještě horší, zbalil se a odešel pryč, všude jsem ho hledala a on nikde. Nakonec jsem jela domů a asi za hodinu ho dovezla sanitka, že dělal bordel u rodičů a že na něj byli zavolány policajti. No nic, přijel domů, sotva chodil a lehl do postele, tak jsem sla slat a on se vzbudil, začal po mě řvát co sem zač, že bych ho nechala chcipnout a začal mě zase urážet. Mlčela jsem ať nevyvolam hádku, jenže ono to bylo ještě horší. Prostě abych to shrnula, od té poslední oslavy se mi hrozně zprotivil, vadí mi na něm snad všechno. Nemůžu sním ani spát, mám v sobě nějaký blok. Jsem ráda, když spolu nemluvíme, protože by jsme se hned pohádali. Má takový vztah cenu? Nechci se sním hned rozchszet už kvůli dětem, ale zase nechci žít ve stresu, měl tohle někdo taky, zlepšilo se to? Jak jste to vyřešili, už fakt nevím co udělat aby to bylo jako dřív. Děkuji vsem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • právě kvůli dětem by jste se rozejít měli. opilec, násilník, hulvát to nejsou dobré příklady pro děti. co od toho vztahu dál očekáváš? až tě před dětmi ve své opilosti napadne? a jak se z opice vyspí tak se bude zase chovat jako že se nic nestalo. ale vážně se nic nestalo a je vše skvělé a úžasné?
    a ještě bych se ve tvém případě připravila i na situaci, že pokud se s ním opravdu rozejdeš, nastane na nějakou dobu peklo, protože on to nebude moct unést, že jsi se s ním rozešla.

  • WojKa4.11.2019 10:20

    Máš pravdu, v takovém vztahu nemá smysl setrvávat. Já rozumím tomu, že chceš pro děti otce, ale na druhou stranu si vezmi, jaký vzor v něm vidí a jestli jim to nějak pomůže do budoucna. Já bych utíkala i s dětmi, co by mi nohy stačily. Chápu, že by to bylo náročné být sama s dětmi, ale asi lepší to než žít s takovým hulvátem.
    Může to být jen otázkou času, kdy se opije tak, že začne být agresivní a to na Tebe a děti. Pořádně to promysli a teď mysli hlavně na sebe a děti, abyste byli v pohodě a v pořádku a co pro vás bude nejlepší. Drž se.

  • A prave kvuli detem by ses s nim rozejit mela! A to co nejdriv. Deti hrozne moc vnimaji chovani mezi rodici, a je otazka casu, kdy zacne byt hnusny i na ne.
    Ukonci to a odstehuj se s detma hned, pozadej o prispevky a navrhni na soud alimenty a deti do pece tobe (verim ze s tim problem nebude podle toho jak se chova plus zaznam u pcr)..

  • Speedy614.11.2019 14:26

    Pryč od něj! Je to evidentně slaboch. Děti potřebují tátu, ale můžeš o něm říci, že jako táta funguje? Mužský vzor je potřebný, ale podle toho co píšeš on chlap rozhodně není. Učí vaše děti jak se má táta a chlap chovat. Jako máma je nenech trpět a dovol i sobě být šťastná. Odejdi od něj a věřím, že poznáš někoho kdo si tě bude vážit. Z mých zkušeností ti to děti můžou později vyčítat, že jsi s ním zůstala. Moje bývala kolegyně měla podobného chlapa a dvě dcery. Jedna ji dodnes vyčítá, že neodešla dříve a druhá se chová stejně jako otec a vlastní mámu trápí, křičí na ni... Obě dcery nemají zdravé sebevědomí, nemají se rády a nedokáží ovládat své návaly vzteku. To je hodně špatný předpoklad pro kvalitní a úspěšný život, nemyslíš? Jako mámy chceme pro děti to nejlepší a hlavně aby byly v životě šťastné. Nenech je převzít jeho špatný vzorec chování. Podle mě ho nemáš šanci změnit ani kdyby ses na hlavu stavěla. On má problém sám se sebou. Kdyby nebyl slaboch, tak se k tobě takhle nechová.

  • Kolikrát za těch devět let se opil? Je to na denním pořádku, nebo je to výjimečně jako ta diskotéka, oslava apod.? A je hnusný i střízlivý, nebo výhradně když se opije? A jak se chová potom, co vystřízliví? Pamatuje si něco? Lituje toho?

  • Nechápu vetu, ze se s nim nechcete rozchazet uz kvůli detem. Prave, ze na ty deti by jste mela myslet a nenechat je vyrustat pod vlivem hulvatstvi vaseho pritele. To na ne bude mit horší vliv nez kdyby s otcem nevyrustaly. Alkohol a agrese je prostě problém a může je to ovlivnit na cely zivot. A vy jste urcite taky dost mladá na to, aby jste se smirila s zivotem s takovym clovekem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 703 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist